reklama

Czerwiec 2011

Traschka post WOW!!! :-) bijesz wszystkich na głowe
biggrin.gif

a tą szynkę w galarecie robie właśnie z chrzanem
biggrin.gif

Aaga ja też kupuje zakwas, ale tą resztę przepisów mozemy wrzucić na odpowiedni wątek i coś innego sprubować
biggrin.gif

Agata - o matko strasznie Wam współczuję, dla Frania dużo zdrówka przesyłam, biedny tak się męczy:-(
Zołza kciuki za wizyte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Larvunia a na ten kaszel nic nie bierzesz? jak mnie strasznie męczył kaszel to internista kazał mi brać STODAL i po 3 dniach przeszło. Moze spróbuj.
Marta dla Ciebie też zdrówka
biggrin.gif

Doris u mnie też pochmurno bleee
Silva tusen justynka witajcie
Ironia rozumiem Cię, sama czekam na wypłate....
Katamisz daj trochę słoneczka plisss
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Misialina ty zawsze kusisz z rana tymi wypiekami
biggrin.gif
mnnniam

A ja sie dziś wyspałam do 9 i tylko raz na siku wstałam
biggrin.gif

Właśnie zajadam keksa którego wczoraj wypróbowałam i powiem wam że super
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
a przepis prosty
biggrin.gif

reklama
kati biore biore...
syrop wykrztusny bo od kataru mi sie zbiera.., tabsy do ssania by ulzyc kaszlowi, tantum verde, plus dodatkowe witaminy :tak: Niechce mi sie isc do kuchni nazwy podac, ale biore biore leki ;-)

Dziewczyny, Wy spać nie możecie???? Produkcja od wczesnego ranka...niesamowite jesteście...ja wkroczyłam chyba w kolejną fazę ciąży, chodzę śpiąca i naprawdę ciężko mi się zabrać za cokolwiek...dziś zaczynam razem z Martą, Zolzą i Izą 33 tc,jejku ale zleciało:szok:
Izunia witaj z powrotem!!!
Mam nadzieję, że teraz będziesz z nami regularnie:tak:Fajnie, że miałaś trochę oddechu w pracach domowych i cieszę się, że u Was wszystko ok:tak:
Aestima wczoraj się wreszcie zebrałam i uprałam kapę z h&y:tak:ciężka jak cholera była, ale jakoś dałam radę ją wywiesić na balkonie
Blusia, Justynka czekamy w takim razie na zdjęcia ciuszków i brzuszków!!!

do dziewczyn z W-wy, które będą rodzić na Inflanckiej - z informacji ze sr wynika, że tam zzo jest w standardzie bezpłatne

co do kłucia w brzuchu, to ja też mam czasem takie kolki jak traschka, pod żebrem po prawej stronie, i też mam wrażenie, że mała na wątrobę uciska

aaga dlaczego pierzesz ubranka 2x? myślisz, że to konieczne? kurcze, miałam w planach tylko 1 pranie w loveli, a teraz zaczęłam się zastanawiać...

Agata duuuużo zdrówka dla Frania!!!może już niech te nieszczęścia Was opuszczą na dobre...
Zolza czekamy na relację z wizyty!!! &&&&&&&&&&&
larvunia, marta i andariel zdrówka!!!
larvunia ja też mam ambitny plan, mycie podłóg, sprzątanie łazienki i prasowanie, wczoraj zabrakło mi sił na wszystko...kurcze, kiedyś zrobienie mieszkania na błysk zajmowało mi ze 3-4 godziny, a teraz???? 2 razy dłużej...

Hej Kochane Wy moje!!!! Nawet nie nadrobiłam co od wczoraj naskrobałyście...ja zaraz uprzątnę z leksza domek, syf dookoła...potem biorę się za kapuśniak i piekę sernik...potem prasowanie reszty ubranek....mam nadzieję że dam radę...wczoraj tez trochę porobiłam, nawet śliczne żółciutkie bratki posadziłam...no to zmykam żebym potem mogła z Wami poklachać

kobieto że masz tyle siły na to wszytko......podziwiam naprawdę.
Ja owszem też staram sie dużo robić w domu ale z moich planów realizuje co najwyżej połowę.W dodatku zauważyła że im więcej sie ruszam to bardziej ciągnie mnie i boli w dole brzucha:-(

Marta, ja też dziś zaczynam 33 :happy:

kiedy to zleciało:szok:????Jeszcze tak nie dawno czekałyśmy na genetyczne ,później połówkowe a teraz.........tylko czekać na poród.Mówcie co chcecie szybko to zleciało.

kati83 witaj:-)
Doris &&&&&&&&za wizytę i udanych zakupów.

hej Mamuśki!

Ale ten czas leci... Jak czytam Wasze posty i zerkam na suwaczki, to własnym oczom nie wierze... Szok! :szok: 33 tydz, 31... Coraz bliżej Nam do zobaczenia Naszych BĄBELKÓW :-D

My wybieramy się z Mężem na zakupy- coś do żarełka trzeba kupić...
A potem cd porządków! Szok...
Kiedy to się skończy?!

Miłego dnia dla Was i Brzuszków :-)

Doris miłych zakupów
biggrin.gif

larvunia kurcze i nic ci nie pomaga - biedna ty:-(, tule Cię mocno :-)
mrsmoon nie szalej z tymi porządkami, mnie już mąż nie pozwala niektórych rzeczy robić (i ja sie z nim póki co zgadzam
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
)
Marta ja to samo wczoraj powiedziałam mojemu M.
Agatka miłych zakupów i tobie
biggrin.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry