Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Doris masz rację!!! Och ta nasza trasia!!!Ciebie nikt nie pobije z tymi postami!!!!! Jesteś wielka!!!!
Dobry pomysł z cebulą - muszę podkraść. Pomysł, nie cebulę 

Rany dziewczyny, 33 tydzień!! Ja dopiero 30 zacznę od jutra, a gdzie tam reszta...choć wczoraj sobie uświadomiłam, ze wcale mi się nie spieszy jakoś, skończy sie oglądanie w spokoju seriali, leżenie w wannie i spokojna kąpiel, słuchanie muzyki przed snem z mężem, pogaduchy i wygłupy z głośnym śmiechem...i tak nagle mogło by mi się ciągnąć jeszcze trochę..
Pić się go da, dopóki przez katar ma się osłabiony smak, później rzeczywiście lekka cofka...
Na co mu wypaliłam, że ja mogę mieć taki zawsze, wystarczy, że dużo będę jadła, ale nie będzie już taki jędrny i twardy;-)chęci nie wyraził
ja też zresztą bym nie chciała, naprawdę bardzo liczę na to, że w ciągu 3-4 m-cy wrócę do wagi sprzed ciąży...
Wpadnę na dłużej może wieczorkiem bo po wizycie idę z przyjaciółkami na ciacho, umawiałyśmy się tydzień temu, ale one mają w standardzie co najmniej 3 krotne przekładanie spotkań więc pewnie zaraz któraś zadzwoni... jak ja tego nie znoszę
Całuję Was i życzę miłego dnia;-)