reklama

Czerwiec 2011

Hej Kochane Wy moje!!!! Nawet nie nadrobiłam co od wczoraj naskrobałyście...ja zaraz uprzątnę z leksza domek, syf dookoła...potem biorę się za kapuśniak i piekę sernik...potem prasowanie reszty ubranek....mam nadzieję że dam radę...wczoraj tez trochę porobiłam, nawet śliczne żółciutkie bratki posadziłam...no to zmykam żebym potem mogła z Wami poklachać

reklama
Doris, wstaję rano z mężem, a raczej ostatnio chwilę po nim, bo nie słyszę budzika, ale jak się rusza, to czuję... Muszę się nauczyć kimać w ciągu dnia - tak przecież będę się ratować po porodzie :-p

Marta, ja też dziś zaczynam 33 :happy:

Larvunia, no to realizacji ambitnych planów życzę :happy:

Justynka, mi też parę złotych brakuje... :baffled:

Ja po wizycie - nie ma co opisywać :baffled: Wymazy pobrane, zważona, ciśnienie zmierzone, bla bla, a usg państwowego już nie będzie :/ Dobrze, że udało mi się wczoraj dodzwonić do prywatnego i mam 16.IV.

zolza brakuje pare zl bo za mniejsza ilosc dni macie wyplacone ;-)
JA wizyte i usg mam 19tego buuuu no i dawno nie mialam ciekawe co tam u Aluski mojej ;-) Wiem ze oki bo kopie baaaardzo, ale jak ulozona jest to jestem ciekawa ;-)

kochana zle patrzysz.. mi tez w marcu dwa razy kasa przyszla
wydaje mi sie, ze pierwsza kasa byla za luty a teraz przyszlo za marzec ;-) ja na kwitku mam zapisane tak (jakos tak samo mamy okres rozliczeniowy z tego co pamietam):
na pierwszym za okres 03-28.02.2011
na drugim za okres 01-22.03.2011
a a po pierwsze się pomyliłam,bo za marzec a nie za kwiecień a po drugie może masz i rację,bo pierwsze mi przysłali za 26 dni lutego,czyli tak samo jak tobie,to te drugie są za 3 tyg marca.to by się zgadzało. a ja nie moge zobaczyć,bo te drugie mam na konto od razu i nie mam kwitka żadnego,a te pierwsze koleżanka z zusu mi pokazała za ile dni

A to dziwne te Wasze wypłaty ja dostałam w lutym i marcu takie same wypłaty...:zawstydzona/y:

justynka ja kupiłam sobie fajne ciążowe getry tydzień temu w H&M za 39.99.Polecam są super!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry