Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sluchajcie, a nawiązując do wszorajszego zniknięcia Zołzy, to ja jakoś Izabelę zgubiłam z pola widzenia... Nic nie pisała tu ostatnio... Jest na innych wątkach? Wie któraś co u niej?
Renotka komoda kosztowała 299 zł.Jest naprawdę bardzo pojemna.Ma 4 głębokie szuflady.Jak dla mnie super!!
My kupiliśmy dokładnie ten model i kolor IKEA | Przechowywanie w sypialni | Komody | MALM | Komoda, 4 szuflady, pasuje kolorystycznie do naszej szafy HOPEN
Co do prezentu dla 1,5 latki to kurcze dowiedz się co potrzebuje mała bo rzeczy jest naprawdę wiele ale szkoda aby coś miało się zdublować z inną zabawką.W takim wieku można dziecku już kupić bajeczkę z kolorami np.aby uczyło się rozpoznawać kolory(zależy też w jakiej kwocie chcesz się zmieścić).
ironia ja też miałam ostatnio akcję z mdłościami.Myślę ,że na tym etapie nie wróci na długo to jednorazowa akcja napewno akurat na "jajeczko" może ;-)
Katamisz faktycznie komoda świetna, chyba też odwiedzę Ikeę.
Co do prezentu dla dziewczynki to problem mam dlatego, że koleżanka będzie wracać samolotem więc zbyt dużej zabawki nie mogę kupić i faktycznie myslałam o jakis bajkach albo szmaciana lalka przytulanka
Ale nastrój FATALNY... co mi się w nocy działo... masacra !! Tak se siedzialam do około 1 przed kompem.. mąż oczywiście ze swoją kochanką (PlayStation3) i jak już stwierdziłam.. Okk wyłączam lapka i idę w kimanczo... w tym momencie ZONK !! Nosz cholerka jasna... Rzygałam dalej niż widziałam, bez kitu... coś okropnego przecież ja w Itrym nie wymiotowałam a tu LAWINA !! A jak już skończyłam położyłam się i zasnęłam...ale co godzinę się budziłam bo mnie brzuszek bolał tam hen hen na dole I w sumie ostatnio raz wstałam o 6.30 poszłam na pee-pee wróciłam i wtedy dopiero normalnie zasnęłam i spałam do 8.30 i teraz już w miarę spoko, choc nadal lekko mi niedobrze
Misialina odpoczywaj, nie ma co !!
Silva też zastanawiałam się właśnie co z Izabela bo też wydaje mi się, że dawno nie było jej widac.
lavrunia ten Twój malec biedaczek Ale dobrze, że się szybko regeneruje i ma chęci chodzic do przedszkola
Aestima ja depresję ciążową mam prawie non stop października, z kilkudniowymi przerwami a jaka humorzasta jestem, fju fju fju
katamisz na pewno ci będzie słuzyc ta komoda ja mam tą :IKEA | Przechowywanie w sypialni | Komody | MALM | Komoda, 6 szuflad
i sprawdza się super - kupiłam ją dla siebie na bzdety ale po wymianie mebli szkoda mi było wyrzucać ją za 500 zł ale okazałasie swietan na ciuszki benka wszystko się pomieściło łącznie z kosmetykami :-)