• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Aestima oj nie wiesz o czym piszesz kochana... ja mam tak że jestem strasznie zmęczona i nie mogę zasnąć. Gapię się w sufi, przewracam z boku na bok i nic. Im dłużej to trwa tym gorzej. Juz sobie wyobrażam nieprzespane noce przy małej kiedy powinnam odsypiać w jego drzemkach i też nie mogę zasnąć:(

Aestima oj nie wiesz o czym piszesz kochana... ja mam tak że jestem strasznie zmęczona i nie mogę zasnąć. Gapię się w sufi, przewracam z boku na bok i nic. Im dłużej to trwa tym gorzej. Juz sobie wyobrażam nieprzespane noce przy małej kiedy powinnam odsypiać w jego drzemkach i też nie mogę zasnąć:(
a zawsze tak mialas czy tylko teraz?

Aestima, bada się go przed zabiegami, no i przed porodem - w naszej sytuacji powinni nam zlecić w III trymestrze. Ja już też odebrałam wyniki.
Nie wiem, ile kosztuje - robiłam na zlec. lek.

A ja Trasi nie zazdroszczę - wolę już padać, jak mucha, niż snuć się nocą albo rzucać na łóżku - jedną taką noc miałam i dziękuję. Mam nadzieję, że po porodzie CI się odmieni, Trasiu!

Ostatnia edycja:
Marta wcześniej miewałam problemy z zasypianiem ale nie aż takie. Kiedy byłam rzeczywiście zmęczona to odsypiałam i było OK. Teraz nawet odespać nie potrafię. Mam nadzieję, że porodzie wszystko wróci do normy.

trasia - bidulko moze jakas melisa mleko lub cos takiego sennego właśnie?
ja też spie bez problemu i w dzien też często padam..

my właśnie wnuseliśmy pierogi z mięsem i lody miętowe ale mi sie paja cieszy do tych miętowych lodów :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry