reklama

Czerwiec 2011

reklama
Pogoda jest niesamowita! Wróciłam do domku po zajęciach i spacerku z Asinką, było bardzo sympatycznie! Fajnie wyglądały nasze dwa wielkie brzuchy obok siebie:)) Lecę teraz poczytać co u was, pewnie trochę mi to zajmie...

Cześć dziewczynki drogie

Wpadłam na momencik przywitać się z Wami i uciekam troszkę się położyć bo padam po podróży...
Dzisiaj wieczorkiem obiecuję poczytać co u Was się działo przez te kilka dni kiedy mnie nie było :)
Ja wraz z synkiem i przyjaciółką byliśmy w Żarach u jej babci - bawiliśmy się świetnie.Mimo iż codziennie łaziłyśmy po mieście całymi dniami to powiem Wam ,że wypoczęłam...:) Było super!!
A teraz zmykam całuję Was mocno :*

Doris dzięki kochana za sms-a :*

Katamisz...cieszę się, że jesteś :-)
Traschka, Asinka...ale macie dobrze z tym spotkaniem, ode mnie to najbliżej Larvunia mieszka a i tak daleko, ale myślę że po narodzinach naszych córeczek to na pewno się spotkamy, Larvunia co Ty na to?

a ja już po obiadku, brzuszek pełen to szczęśliwy ja zresztą też :-) czekam na mojego M bo miał po mnie przyjechać po pracy i zabrać do Tczewa, nie widziałam go od niedzieli i powiem Wam szczerze że się już stęskniłam za moją mordką kochaną :tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry