reklama

Czerwiec 2011

Hej:)

Misialina, mizeria... mniam! A u mnie też ziemniaczki z koperkiem- młode i sałata z pomidorkiem i jog naturalnym. . Do tego chyba jaja sadzone.
A ok 18 w drogę- jedziemy na nocleg do cioci do poznania a jutro z poznania do zielonej- prosto na święconkę:)))

Larvunia, ja w tej ciąży ciągle psikam i na kurz reaguję- chyba uaktywniła mi się jakaś alergia.

reklama
Dzień dobry brzuchatki :)

Pięknie dziś na dworze.. upał że cho cho :) biorę się za pakowanie, i dziś w nocy jedziemy do Zgorzelca :)

AgatkaT teraz dziecioliny nie mają już w brzuszkach tyle miejsca by nas kopac... ale wydaje mi się ze jak czujesz ruchy pływanie i przeciąganie to spoko... Ale no cóż, dzieciaczki nam rosną a miejsce robi się ograniczone. Ale jeżeli się martwisz na prawde do jedź na IP. Musisz miec ubezpieczenie, dowód osobisty, karte ciąży i aktualne wyniki badan.

Dziewczyny dziekuje za życzenia ja również Wam życzę

Wesołych, Zdrowych świąt Wielkanocnych, pieknej pogody i lenia na maksa :-)

Misialina zainspirowałaś mnie jeśli chodzi o obiad, też zrobie mizerie, ziemniaczki ale do tego jajo sadzone :-) dzieki

Agatka ja czasami myślę, ze mój dzidziek mnie nie kopie a za moment mój m patrzy na brzuch i mówi, boli cie jak on sie tak rusza? bo ponoć brzuch mi faluje, a ja nawet tego nie czuje :-) wiec spoko połóż sie na lewy bok i zjedz coś słodkiego i obserwuj brzuszek

Cześć Brzuchate!
Nic jeszcze nie poczytałam dziś więc nie wiem co u Was. Jest tak piękna pogoda, że aż się nie chce siedzieć w domu! A niestety trzeba dużo leżeć i się oszczędzać aby wytrzymać jeszcze te kilka tygodni.
Znowu tydzień dobiega końca, znowu weekend i do tego świąteczny i coraz bliżej do spotkania z naszymi Maluchami :-).
Ja dziś rozpoczęłam 34tc ale to już poważnie brzmi :-)
Buziaki dla Was i Miłego Dnia życzę!!!

a ja poszlam sprzatac na balkonie i kurde chyba uczulona na cos jestem :baffled:
a bylam na jad osy tylko uczulona...
cos nie tak, oczy swedza i kicham i smaram na zmiane :baffled:

Ja mam wodnisty katar, też pewnie jakaś alergia. A byłam uczulona tylko na truskawki. Ale co roku można się uczulić na coś nowego - takie mamy teraz lewe te nasze organizmy :-p

Byłam na bazarku, jejuuuu, jak cieplutkooo! Trzeba kupić wentylator, o się robi ciężko do wytrzymania w domciu.

AgatkaT, dziewczyny mądrze piszą, nic dodać, nic ująć.

Agatka ja kopniaków nie czuję od dawna, tylko pływanie i przeciąganie się. Nasze maluszki już nie mają miejsca żeby wziąć zamach i kopać więc spokojnie. Ważne są jakiekolwiek ruchy, nie tylko kopniaki.

reklama
Ironia ja jestem zdecydowana na biustonosze z Mama Alles. Oglądałam je na żywo, one mają fiszbony żyłkowe, specjalne dla karmiących mam. Pokazywała nam je położna w szkole rodzenia, to takie fiszbiny nie fiszbiny. Nic nie gniotą a jednak trochę trzymają.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry