reklama

Czerwiec 2011

moj po przerwie 2-3 tygodniowej ma problemy ale max 2 dni... a pozniej juz czym dluzej chodzi tym bardziej teskni i jeczy mi co rano, ze sie nudzi ze chce do przedszkola ;-)
Jak nie bylam w ciazy to sie nim wiecej zajmowalam a teraz to az wstyd :zawstydzona/y: Dobrze ze mam grzeczne dziecko (tfu tfu tfu) :sorry2:
Justynka a moze dawaj mu jego zabawke jakas do przedszkola, czasami to pomaga i chetniej chodza dzieci w tedy :tak:

reklama
Kurczaki to jak pójdę dziś żeby obejrzeć przedszkole na naszej ulicy to i tak nie będzie to miarodajne bo dzieci będzie mniej niż zwykle a ja właśnie chcę zobaczyć ile ich jest na co dzień? To może odłożyć to oglądanie na inny dzień?

Zołzuniu pewnie jedziecie z K w rodzinne strony? Strasznie fajnie !!!! WESOŁYCH ŚWIĄT zatem i miłego leniuchowania!

Cinamonku, nie, rodzinne strony przyjeżdżają do nas! ;-) Ja nie daję rady w samochodzie - kręgosłup :/ A do mamy mam 250km. Tak więc mama bierze siostrę moją i przyjeżdżają jutro :-D Druga siostrzyca przyjdzie w niedzielę :-) Będzie inaczej, niż zwykle, ale fajnie, że będą blisko :-)

dzieeń dobry :)

ale zmęczona jestem, wczoraj w nocy takie mocne skurcze mnie łapały ze az sie przestraszyłam...w ogóle czuje jakis taki dziwny niepokój :(

dzisiaj już leże i pachne przed kompem bo domek wysprzątany jutro tylko jeszcze raz odkurzyć :)

Witajcie

Nie było mnie trochę i nie nadrobie tego od poniedziałku, miałam zakręcony tydzień poza domem, ale co bedę nudzić :-)

wrzuciłam zdjecia na wątek spotkaniowy - mamuśki ze śląska i okolic :-)

Zołza w takim razie masz superową rodzinkę że pomyślała o Was, że ciężko by Ci było pokonać te kilometry.

Kati Witaj, zaraz zobaczę fotki!

Larvuniu w takim razie zmieniam plany i nie idę do przedszkola. Mi zależy na przedszkolu kameralnym, gdzie będzie garstka dzieciaczków w grupie. Dziś tak by było faktycznie.

Wrrr no i muszę znów po zakupy jechać bo jak zrobiłam listę to się okazało że jeszcze sporo mi brakuje jednak

Witajcie moje kochane po baaaaardzo długaśnej przerwie! :-D

Melduję, że remont szczęśliwie zakończony, domek posprzątany, okna wypucowane, świeże firany zawieszone i nawet część ubranek dla małej wyprana i uprasowana spoczęła w nowej komodzie. Najkrócej mówiąc: jestem totalnie padnięta, czuję się jak wieloryb, kręgosłup mi pęka od dawna, ale jestem szczęśliwa, że najgorsze już za mną :-)
Teraz przede mną działania typowo świąteczne - widzę, że u Was już od dawna trwa szał wielkanocny! :-)

Tak jak przypuszczałam, wrócę do Was na stałe po Świętach, a tymczasem życzę
wiele radości przy wielkanocnym stole, ogromu nadziei płynącej z pustego Bożego Grobu, a także wiele miłości dookoła i zachwytu nad Waszym małym szczęściem, które wkrótce pojawi się na świecie.

Zatem do wtorku! A potem to już będziemy wspólnie czekać na pierwsze rozpakowane mamusie, bo maj za pasem :-)

Obudziłam się rano i po tym przemeblowaniu czuję się jak w zupełnie innym domu! Ale fajnie:) Zabieram się za porządki, oczywiście spokojnie i powoli z przerwami:) Przed chwilą M. napisał sms, że przyszedł do niego szef i mówi: "Idź se k...wa do domu tylko niech ci ktoś o tej 15 kartę odbije":) Heh, on to ma fajną pracę. Dostał gratisowy dzień wolny i zaraz będzie w domku.

reklama
zazdroszcze ci trasia :) ze juz masz męza...ghr...ja to mojemu codziennie truje dupe żeby wcześniej wyszedł bo też mam jakieś plany...zwlaszcza dzisiaj zakupy trzeba zrobić a jak pojedziemy po 19 to wiekie nic kupimy !! ale niestetety teraz ma urwanie głowy bo całe stwowarzyszenie oprócz niego zwolnili i zapieprza jak dziki osioł, na szczescie od maja bedzie miał zastępstwo i pomoc więc bedzie mógł byc wiecej w domu :-)

swoją drogą jak to sie wszystko szybko zmienia w życiu, nie tak dawno w życiu nie zdecydowałabym się na ciąże..bo M pracowal na shellu po 12 godzin i nijak bym nie miała jak iśc do lekarza, na badania cokolwiek....teraz tylko mówi ze jedzie na badania i bedzie godzine pozniej w pracy albo wyjdzie wczesniej i nie ma wiekszego problemu...Eh...troszke mu zazdroszcze tej pracy bo u mnie to w firmie taka atmosfera ze szkoda gadać...oprócz dwóch kolesi nie ma zupełnie NIKOGO NORMALNEGO dlatego nie śpieszy mi sie żeby tam wrócić:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry