Asinka - jestem pod wrażeniem Twojej nowej fryzurki i powiem że ja coraz częściej myślę by taką też sobie sprawić, jest bardzo wygodna i się praktycznie sama układa a na upały to jak znalazł, ale Twoje zdjęcie mnie rozwaliło na łopatki bo w ogóle nie widać Twojego brzuszka, ani troszę a sypialnie (bo zakładam że to sypialnia) to masz piękną ten rysuneczek jest śliczny, bardzo fajny kontrast

&&&&&&& za Twoje badania, daj znać jak będziesz już po
Larvunia - trzymaj się cieplutko, mam nadzieję że to szybko Ci przejdzie
Kati - może nadrób zaległości senne w dzień i zdrzemnij się np. po obiadku troszkę, biedna jesteś chciałabym Ci coś doradzić ale niestety jestem bezradna bo ja nie mam takich problemów
Ironia - &&&&&&& za Twój egzamin, by Twoja improwizacja była jak najbardziej trafna, a co do tego swędzenia to może jakąś alergię dostałaś, ja jestem straszną alergiczką więc dużo razy dziwne wysypki mi wyskakiwały nawet takie krosty wielkości paznokcia od kciuka i całe ropne (uczulenie na zborze), mam nadzieję że Ci to szybko przejdzie ale koniecznie wal do lekarza jak w ogień i walnij sobie wapno rozpuszczalne, no i wiem że to strasznie trudne ale staraj się nie drapać, :*
Saffi - już masz 36 tydzień wow - gratulację
Anapi - ciesze się że wreszcie możesz sobie odpocząć na L4
Katamisz - ja tez oglądałam (a wcześniej czytałam na wp że ją uśmiercą) moim zdaniem reżyser dał ciała, bez sensu takie zakończenie filmu, wczoraj byłam smutna a teraz jestem na to zła...
Kuma - gratki z okazji rozpoczęcia 33 tygodnia, trzymam kciukole za Twoją wizytę, hehe fajny sen miałaś ja często w ciązy mam takie że mnie mój M zdradza i potrafie obrazić się nawet na niego hehe