reklama

Czerwiec 2011

witajcie sloneczka....
no pogoda zrobila nam niezlego psikusa, ale miejmy nadzieje, ze to ostatni taki wybryk bo musialam dzis kurtke zimowa wyciagac bleeee,cale szczescie u nas sniezycy ni ebylo, ale od poniedzialku zapowiadaja slonecko i ciepelko hurraaaaa
Ironia of course 100 lat kochana i lez i odpoczywaj dzis, moze faktycznie benio chce juz sie wykluwac
Anapi spoznione ale zycze ci kochana wszystkiego co najlepsze i przede wszystkim zdrowego dzidziusia:)
misialinka ja sie dzis tez za torbe biore, brzuch juz zaczyna pobolewac i najwyzszy czas ja naszykowac
blusia jak noga?
katamisz jak bole zebrowe przeszly?
doris no przerazilam sie jak odczytalam info o tobie, ale z drugiej strony super ze tak od razu zareagowali i sie toba i julcia zajeli:)
doggi dobrze ze zyjesz i sie odzywasz:) jak dzis samopoczucie???
mamusia jak ja ci zazdroszcze tego morza jeny....ja kocham morze, a zakochana jestem w takiej miejscowosci Katy Rybackie gdzie malo ludzi i generalnie spokoj i cisza:)
larvunia wspolczuje, ja kazdego dnia drże zeby tylko młodej mi nic nie wzielo bo tez mam dosc tch chorob
agatka R kciuki dalej zacisniete za kazdy koljeny dzien:)
trascha nie tylko ty taka goscinna sie zrobilas hehheheh, ja juz nawet nie proponuje spotkan u nas bo po prostu nie mam ochoty nic szykowac a pozniej siedziec i sie usmiechac sztucznie i czekac az sobie goscie pojada, zreszta mi sie juz w ogole nigdzi enie chce jezdzic taka przymulona jestem

generalnie wczorajszy dzien przelezalam i przedrzemałam z nerwow a wieczorem juz w lozku maz wymiekl i mnie przeprosil i powiedzial ze jestem strasznym uparciuchem, troche mi wiec dzis lepiej psychicznie...takze dzieki dziewczyny, jestescie niezawodne

reklama
Marta6nz, dzięki, ale ja mam skurcze łydek bardzo rzadko, a mam Magne B6. Najlepsze jest to, że jak nie brałam magnezu, to drętwiały mi ręce, ale nie miałam skurczy łydek, a teraz drętwienie przeszło, ale zaczęły się skurcze. Dziwne to jakieś... A co do altacetu, to zwykła kwaśna woda i zdziwiłam się,że tak szybko pomogło.

Marta6nz, dzięki, ale ja mam skurcze łydek bardzo rzadko, a mam Magne B6. Najlepsze jest to, że jak nie brałam magnezu, to drętwiały mi ręce, ale nie miałam skurczy łydek, a teraz drętwienie przeszło, ale zaczęły się skurcze. Dziwne to jakieś... A co do altacetu, to zwykła kwaśna woda i zdziwiłam się,że tak szybko pomogło.

mi w nocy często drętwieja piety..nie wiem czemu i czym jest to spowodowane :baffled: a ta kwaśna woda to rozumię: woda z octem?i okłady??a wczesniej jak przy stłuczeniu grubo kremem?czy przesadzam?

Ironia jak sie czujesz? przeszło? No i oczywiscie najlepszego z okazji imieninek, oby Benek jeszcze nie wychodził
Marta ja nie stosuje nic bo nogi raczej mi nie puchna, sporadycznie raczej
Asinka porod niestety boli bardziej niz skurcz łydki:-D. W poprzedniej ciazy mialam straszne skurcze i to nie łydek ale całych nóg, począwszy od uda na palcach stóp kończąc. W jednym czasie łąpało w kilku miejscach wiec nie wiadomo było za co pierwsze sie z rozmasowywaniem zabierac. Taki urok ciąży pomimi tego ze bralam magnez w porych ilosciach. Teraz bałam sie ze przy bliźniakach bedzie jeszcze gorzej, ale na szczescie nie jest, skurcze łąpią mnie sporadycznie, a magnez biore Asmag Forte 3x2 tabl. A no i przy porodzie, w trakcie parcia skurcz łydki tez mnie złąpał wiec M. stał i mi noge naciągał, w zwiazku z tym poród obejrzał dokładnie:-D

Ostatnia edycja:
misialina , kati powodzenia na spotkaniu z położną :) Tak w ogóle to wyprzedziłaś mnie z sms-em na wątku sms-owym :) Właśnie zabierałam się za pisanie sms-a od Doris patrzę a Ty już napisałaś :)

Ironia jak się czujesz?????????

reklama
Witam wszystkie mamusie, u mnie dzisiaj ładne słoneczko i tylko z 7 stopni ale w porównaniu z wczorajszym dniem to jest super pogoda. Dzisiaj spałam jak małe dziecko do 9.30 i super sie czuje, tylko dokuczają mi bóle bioder jak leże na lewym lub prawym boku. Do tego ostatnio doszły bóle dłoni chyba ręce mi puchną chociaż bolą mnie stawy i kostki :-(
W weekend miałam najazd rodzinki i przywieźli mi ubranka więc mam co robić :-)

Ironia wszystkiego najlepszego!!! Mam nadzieję że dzieciaczek jeszcze troszkę pobedzie w brzuszku
Anapi również życzę wszystkiego najlepszego! chociaz troszkę spóźnione:-)
misialinka co do torby to też sobie poowli organizuje rzeczy żeby potem nie było zaskoczenia
doris stracha nam troszkę narobiłaś ale najwazniejsze że wszystko już dobrze i z Julią też
mamusia morze... morze.... morze... rozmarzyłam się ........;-)
Marta6nz - mnie narazie stopy nie puchną tylko zaczynam mieć problem z dłońmi, nie wiem czy to jest związane z puchnięciem ale nie jest przyjemne, wszystko mi leci z rąk

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry