reklama

Czerwiec 2011

Ale produkcja dzisiaj :)
Tak się złaziłam, że nogi mi w tyłek włażą :/ Do tego taki upał, okna pootwierane, balkon też, rolety zasłonięte, a i tak grzeje. Chłopaków na dwór eksmitowałam, żeby mieć chwilę spokoju, ale pewnie zaraz wrócą.
Lecę poczytać co tam się działo jak mnie nie było ;)

reklama
Witajcie ponownie Kochane,

niedawno wrociłam z wizyty u lekarza..więc to już była ostatnia jak powiedział, chybaze bedzie cos sie działo...jedyne co mi zostało to co poniedziałek teraz ktg i czekanie...powiedział,ze teraz 3tyg.wazne by przetrwac a w czerwcu od poczatku juz moze sie dziac wszystko..16go jade na CC ale jesli cos szybciej od 1go czerwca to mam sie nie martwic i relax....szyjkę mam miekką i powiedzial,ze zero sprztania,chodzenia,mam odpoczywac...ale jak ja to zniose...moge wyjsc z domu ale nigdzie nie łazikować...nogi musze wyciagac bo stopy mam jak baloniki!ale ciesze sie ze synus OK!

mam wrażenie,że chwilę tu nie zaglądnę i takie zaległości,ale fajnie czytać i wiedzieć, że nie jest się samej, zwłasczza jak mąż z domu wychodzi.

Mamusia
dobrze Ci z tą kasą..super, że sie udało!!!a tesciowa sie nie martw..one tak mają :/ a te mebelki z linkow to takie slodkie :)
Doggi ale mi apetytu narobilas tymi smakołykami i z ta czkwaką mma tak samo...mam wrazenie ze moj synus taki łapczywy i szybko chce sie nauczyc oddychac i te wody wciaga-płyn owodniowy..codziennie kilka razy brzuszek mi az skacze...
Izabela nie kus tymi winogronkami bo zaraz sie wpakuje w auto i bede w W-wie:)
Zołza- ja tez obraczki juz nie wcisne..znaczy sie wcisne ale juz nie zdejme bez oliwki..aczelam ostatnie 2dni nosic na prawej rece bo tam palce mniej opuchniete,bo mi tez zal tak odlozyc :/
Agabre ale te dzemiki mniam....ja juz nie mam sil na stanie w kuchni i robienie,ale zjesc bym zjadla:) i kciuki za wizytę!

noo.... to poszalałam. Rano wpadła mama, poszłyśmy na spacer po mieście a potem pojechałyśmy nad zaporkę, nad którą trzeba troszkę dojść. Nie spodziewałam się, że to aż tak daleko! W jedną stronę dobre 40 minut pod górkę, ale dotrwałam! Myślałam, że nie wrócę, ale jakoś też dałam radę tylko teraz zasypiam na stojąco. Ale pogoda jest nieziemska, w lesie tak pachniało jakimiś kwiatami, po prostu cudo! Nad zaporą przepięknie, bezchmurne niebo, turkusowa woda między górami, cisza i spokój. Już planujemy z mamą kolejny spacerek:)

Teraz poczytam co tm u was!

My już po obiadku, mąż zabrał dziecie na wycieczkę rowerową - dzisiaj obaj na rowerkach :-) Ciekawe jakie będą wrażenia po powrocie, bo do tej pory to Igor jeździł a mąż go jedynie pilnował :-)

Zeżarłam cały kiść ciemnych winogron i tyle na dzisiaj... brzuch mi się zaczął napinać, więc Zołza czytając o Twoim bólu brzuszka, przestałam jeść.
Doris - ja Cię podziwiam, że masz odwagę gdziekolwiek się wypuszczać od domu.
Ada - no ja właśnie prywatnie i dlatego tak się zastanawiam... Czy to byłoby to badanie?:
USG płodu 2D/3D/4D z dokładną oceną anatomii i przepływów pozasercowych po 14 tygodniu ciąży bo weszłam akurat na ich stronkę. Szkoda, że w sobotę mają zamknięte - byłaby frajda dla Igora jakby mógł sobie pooglądać siostrę w 4D :-) Masz jakiegoś konkretnego lekarza do badania?

Tusen - no właśnie ja też sobie nie wyobrażałam takiej sytuacji aż do tej pory...tak właśnie jest z zusem jak my im kase mamy płacić to skrupulatnie nas z każdego dnia rozliczają ale jak ma być sytuacja odwrotna to sama widzisz jak jest - totalna zlewka, jak bym była sama i to w ciąży to nie miała bym pewnie z czego żyć (na pewno mogłabym liczyć na rodziców ale to nie to samo co swoja kasa) ale ich to w ogóle nie obchodzi, wrrrrrrrr

Mrsmoon - spoko, każdemu się może zdażyć nawet najlepszym ;-)

hej hej zyje i wrociłam :)

zmęczona jestem troszke tym szpitalem i mam sobie lezec i pachnieć ;-) jak jutro dojde do siebie i nie wróce na oddział to bede już z Wami :-)

mam tylko nadzieje że dziś nie wróce bo mam z tych emocji lekkie skurcze ;-)

dziekuje wszystkim za wsparcie....naprawdę podnosiły mnie na duchu wasze smski :) kochane jesteście !!

reklama
Witaj Ironia faccina049.gifxmartini.gif:-) teraz odpoczywaj i do szpitala dopiero na porodówkę ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry