reklama

Czerwiec 2011

Blusia...ale Aestima napisała mi, że skurcze oslabły i może dostanie oksytocynę, a zanim się lekarze zdecyduję i podadzą, a potem się coś rozkręci to minie trochę czasu. ja myślę, że do 16-17 się odezwie :-)

reklama
bidulka pozdrow ja tam od nas gorąco... wiem co o tym jak spac nie dają...szkoda moze by udalo sie ja przeniesc na jakas spokojniejsza sale? tylko o to niestety trzeba mocno walczyc...bo mnie za pierwszym razem jak sie odezwałam wyrzucili za drzwi....dopiero potem z mordą poszłam i sie udało :)

u mnie w piekarniku lekkie kotleciki z kuczaka dziś i fryteczki z mizerią :) głodni jesteśmy jak wilki... :-)
hehe u mnie to samo:-D

cinamon ja czuję,że polecę ostatnia,chyba,że to 4.piętro i przeprowadzka mnie pogoni...
mało tego,to nie będę miała internetu i pewnie będę w plecy ze wszystkimi wiadomościami:no:
a produkcja tu mega dziś

Doris, wiem wiem, że może oksy dostanie. Tylko chodziło mi o to, że po odejściu wód dziecko nie powinno też za długo być w brzuszku. Więc może Mały już wyskoczył :)

Ratunkuuu, zalewa mnie potop drożdżowego ciasta ;) Przez godzinę wyrosło chyba z 5 razy większe i tych cinamon rolls wystarczy dla wszystkich :) Teraz już ułożone na blaszce i znowu rosną jak szalone. Ale się mężuś ucieszy jak z pracy wróci :D a ja zmykam do zmywania podłogi i sprzątania kuchni, bo przy pieczeniu ciasta zawsze narobię bałaganu :D ale lubię ten mój bałagan.

Dziewczyny, tak sobie pomyślałam, że jak tak dalej pójdzie, to będziemy musiały zmienić nazwę na "majówki" bo wszystkie w maju się rozpakują ;)

Hania próbuje lekko kopać, ale już bidulka miejsca nie ma. Ooo i ręce mi spuchły.

Anapi, ja już od jakiegoś czasu nie maluję pazurków, jak pojadę do szpitala to będę musiała zmywać. Jak się coś dzieje, to najpierw widać po paznokciach i przy żadnym zabiegu nie wolno mieć kolorowego lakieru.

Cinamon, musimy być dzielne ;) to połowa sukcesu :)

agabre widzę, ze ty takie szczęście do ciasta drożdżowego masz jak ja :D Mi ZAWSZE wypływa z miski !! i potem przekladam do innej a one dalej rosną i końzy się na tym że w 4 misach mam ciasto drożdżowe :D :P

reklama
No Doggi coś w tym jest :) ale ja zamiast drożdży instant dałam zwykłe i teraz mam za swoje :D ale z drugiej strony lepiej, że wyrośnie większe niż miałoby być gliniaste i nie wyrośnięte. Nadmiarem pyszności nie można się przejmować, tylko poczęstować sąsiadów :D

Biedna Zebrra musi wysłuchiwać każdego dnia rodzących a sama jeszcze ma czas.

Aestima nie wysłała żadnych nowych sms-ów? Widocznie faktycznie zaczęła rodzić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry