reklama

Czerwiec 2011

doggi no właśnie ja się boję, że zacznie się 17 w pełnię i na porodówce miejsca nie będzie! Tak jak ty masz wywróżone na 20 tak mi koleżanka od razu przepowiedziała 17 maja. Jeszcze nie wiedziałam o tej pełni ale jak to zobaczyłam to się zdrowo uśmiałąm:)

Jestem ciekawa cy te proroctwa się sprawdzą :) Ja mam nadzieje ze mój wyśniony 20 się spełni... jak nie, to będę bardzo silnie oburzona ;) :P

o kurczaczek, ja tu sobie pazurki maluje na fioletowo, a forum wrze. Mi wczoraj dwie kobitki powiedzialy ze pewnie w pelni mnie wezmie, tylko nikt nie wiedzial kiedy ta pelnia w tym miesiacu. Mam nadzieje, ze nie bedzie tak, ze w ciagu tygodnia polowa sie rozpakuje, dawkujmy sobie pomalu te przezycia.

Ja podobnie... Wstałam rano, jem sniadanko, pazurki malowałam, co prawda tylko odzywką i właczam kompa na loozie bez spiny... a tu... hadziaaaa :)
Pełnia 17 :D wszystkie pewnie będziemy siedziały jak na szpilkach :D

reklama
A mi przez myśl przeszło, żeby łóżeczko już przygotować. Wszystko jest naszykowane, tylko pościeli jeszcze nie rozkładałam, bo strasznie się u nas kurzy... Ale może faktycznie naszykować, nakryć i niech czeka... Kurcze, mnie już wszystko tak boli, że nawet dłużej chodzić nie mogę a logopedka mi dzisiaj powiedziała, że nic nie chce mówić, ale widać, że brzuszek jest baaaardzo nisko... Mai ciasto w brzuszku, więc dobre ponad 3 kg ma jak nic. Przesuwa tylko ślamazarnie co jakiś czas swoje kończyny i tyle jej radości z ciasnego domku.

Widzę, że forum aż się przegrzewa!!!
U mnie w telefonie cisza! A Aestima na pewno napisze jak tylko będzie mogła. Więc czekam, a przyszlo już do mnie od rana chyba z 10 sms od znajomych, a ja za każdym razem biegiem do telefonu (ładuje się na szafce), bo myślę że to wiadomości od Aestimy.
Dobrze, że Zołza jeszcze nie rodzi a Edgarek się kręcił, kręcił i się przekręcił.

Witajcie :-)
W końcu doczytałam :-p Ja tu wstaję o 11, a tu takie sensacje :szok:
Trzymam kciuki za Aestime i Mieszka, no i oczywiście za Zołzę kochaną &&&&&&&&&&&&&&
Ja opisałam moją wizytę na odpowiednim wątku.

reklama
to znaczy ze zołzunia wroci jeszcze do domku przed cesarka pewnie? :) bidula sie strachu najadła ! ale super ze wszystko jest ok :-) Czekamy kochana na Ciebie !!

no i ciekawośc mnie zżera co u Karoli, czy już młody jest na świecie :-)

ale musimy wrzucić na looz bo w takim tempie to nie możemy rodzić :-) a mi też emocje nie slużą hihi bo ciśnienie mi skacze....a co u Zeberki wie ktoś?

u mnie w piekarniku lekkie kotleciki z kuczaka dziś i fryteczki z mizerią :) głodni jesteśmy jak wilki... :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry