reklama

Czerwiec 2011

reklama
Izuś fajny prezent Maja by zrobiła na urodziny dziadka:-) zdecydowałaś się na to usg?

Aduś jak czytam co tu się dzieje: Aestima na porodówce, Zołza na IP (???!) to nie wiem, czy zdążę z tym usg...:baffled: Mam nadzieję, że do poniedziałku u mnie nic się nie zacznie dziać - jakoś tak mi lżej psychicznie ze świadomością, że mama od poniedziałku znowu z nami będzie...

Aestima - ogromne kciukaski za Ciebie i Mieszka. Mam nadzieje, że już tulisz swojego synka w ramionach i stąd ta cisza :-)
Wiecie na kiedy Aestima miała termin? Dziecko donoszone uznaje się dopiero od pełnego 37tc - tak bynajmniej było i chyba w tej kwestii się nic nie zmieniło. Mój Igor urodził się w 35t4d a na karcie informacyjnej ze szpitala ma wpisane 35t. Liczy się tylko pełny, ukończony tydzień ciąży.

Justynka, Marta, Cinamon - przeraziły mnie godziny Waszych postów... Ja też czasami wstaje na siusiu w nocy, ale ostatecznie zaglądam do Igora pokoju i poprawiam mu kołdrę jak się rozkopie, pije pare łyków wody i ląduje znowu w łóżku.

Silva - ja też zebrać się z pakowaniem nie mogłam dopóki rano przy podcieraniu nie znalazłam śluzu z krwią... Mobilizacja była pełna - torba stoi i czeka.
Katamisz, Setana - udanego spotkania :-) Mam nadzieję, że we Wrocku nie pada, bo u mnie przeszła właśnie ulewa :-/

A gdzie Dagamit? Kurczę, jak ona wylądowała na IP to ja pewnie razem z nią, bo Hania i Lenka łeb w łeb idą ;) Daga, odezwij się, bo ja tu zwariuję :-D

Jestem, jestem - dopiero na 14 mam KTG, więc będę wiedziała, co tam ze skurczami. Ale ja nigdzie się nie wybieram :-D Nie jestem gotowa!!!!! Aestima i Zołza podkręciły tu nieźle atmosferę :-D Spokojnie, kobieto, lepiej podeślij mi kawałek tej drożdżówki bo ostatnio mam smaka a nie chce mi się samej robić ;-)

Blusia
to trzymam kciuki żebyście dotrwali do tego 16 czerwca :) Tak na marginesie to właśnie moja przewidywana data porodu :)

no zobacz..może obie będziemy tego dnia witać nasze maluszki:-)

Zolza nie denerwuj się...trzymam kciuki za lepsze samopoczucie!!!

..ja zmykam ogarniać się bo też czytam co chwila odloze kompa i tyle nastukacie,że nie nadązam...buziaki i milego 13go dla kazdej!!!
cool2.gif

mam w planie dziś jakieś ciacho zrobić...chodzi za mna drożdzowe z rabarbarem:tak:

ricorrenza007.gif

Blusia kooop, ja tez powinnam się czymś zająć, bo inaczej zacznę się nakręcać ;) Dzisiaj mi się śniło, że urodziłam a od rana takie wiadomości.

Najgorsze jest to, że w przyszłym tygodniu mąż wyjeżdża w delegację i będę całkiem sama w domu. Jakoś dam chyba radę :)

o kurczaczek, ja tu sobie pazurki maluje na fioletowo, a forum wrze. Mi wczoraj dwie kobitki powiedzialy ze pewnie w pelni mnie wezmie, tylko nikt nie wiedzial kiedy ta pelnia w tym miesiacu. Mam nadzieje, ze nie bedzie tak, ze w ciagu tygodnia polowa sie rozpakuje, dawkujmy sobie pomalu te przezycia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry