mysia23
mama dwójeczki
Ja się bardzo cieszę że się rozpakowanka zaczęły ale teraz wiem że zaczynam doła łapać że będę z brzuchem się kulać jeszcze miesiąc![]()
misialina a ja jeszcze dłuzej....:-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się bardzo cieszę że się rozpakowanka zaczęły ale teraz wiem że zaczynam doła łapać że będę z brzuchem się kulać jeszcze miesiąc![]()
Izuś fajny prezent Maja by zrobiła na urodziny dziadka:-) zdecydowałaś się na to usg?
Mam nadzieję, że do poniedziałku u mnie nic się nie zacznie dziać - jakoś tak mi lżej psychicznie ze świadomością, że mama od poniedziałku znowu z nami będzie... A gdzie Dagamit? Kurczę, jak ona wylądowała na IP to ja pewnie razem z nią, bo Hania i Lenka łeb w łeb idąDaga, odezwij się, bo ja tu zwariuję
![]()
Nie jestem gotowa!!!!! Aestima i Zołza podkręciły tu nieźle atmosferę
Spokojnie, kobieto, lepiej podeślij mi kawałek tej drożdżówki bo ostatnio mam smaka a nie chce mi się samej robić ;-)to trzymam kciuki żebyście dotrwali do tego 16 czerwcaTak na marginesie to właśnie moja przewidywana data porodu
![]()