reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Troszkę słabsze te bóle i skurcze po no-spie drugiej i kąpieli ale zeby przeszło to nie bardzo... tym w ogole jak chodze to się dzieje masacra jakas.... stawia się ten mój bebzol tak że czuje jakbym kamień tam miała ogromny a nie dziecko...
Ale to jeszcze nie to... Ja jeszcze minimum tydzien sobie daje :)

A co do oczyszczania organizmu to tez o tym słyszałam... to ja się od dobrych 4ech dni oczyszczam :p Jednego dnia leciało ze mnie górą i dołem... a później już tylko biegunki... ale zawsze pod wieczór w ciągu dnia spoko jest... wiec nie wiem co to jest..

reklama
misia - 3maj sie dzielnie :-)

doggi - co do oczyszczania to ja mam od kilku dni biegunke a dziś to myślałam ze Beniu ze mnie wypadł tak szybko poleciałam do kibelka :-( nie opłaca sie nawet zbytnio niczego droższego jesc bo i tak wypadnie...

u mnie tez juz od 4 dni bóle z krzyza są....zwłaszcza w nocy i po kąpieli...

jutro rano na badania sprawdzic czy nie mam juz infekcji a wieczorem do gina...3majcie kciuki :-)

Ironia - kciukaski za dobre wyniki &&&&&&&&&
Blusia - dobrej i spokojnej nocki :*
Doggi - jak sytuacja u Ciebie, lepiej?

Mnie wciągnął film "Niewinność na sprzedaż" na Filmbox. Ziewam już ale muszę dopatrzeć :p

misialinka &&&&&&&&&&&& Tak bardzo chciałaś żeby to było już więc może malutka posłuchała i coś z tego wyjdzie:) Czekamy na wieści:) i mocno trzymamy kciuki&&&&

ironia &&&&&&&&&& za jutrzejszą wizytę:) Za mnie też trzymaj bo jadę na 15,30 do gina swojego :)

To i ja mowie "dobranoc", kosci bola i ksiezyc mi swieci przez firanke prosto w oczy, wiec pora przeprowadzic sie do sypialni. Milych snow lub lekkich porodow wam zycze. :*

reklama
Do góry