reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Katamisz - kciukaski za Twoją wizytę :-)
Misia - daj znać co z Tobą?!?

Doda dzisiaj gra u nas na osiedlu i jednym uchem słychać, że koncert się jeszcze nie skończył. Ja też już uciekam. Film się skończył :-)
Dobrej i spokojnej nocki brzuszki.

reklama
No to mam strzały takie ze czuje jakbym zaraz miała się przekręcic, dusznosci, czarno przed oczami, bóle, skurcze i ten krzyż... masacra jakaś !! A później jet strzał ze spoko... i przez jakis czas juz mi dobrze względnie... Teraz spróbuję położyc się spac i mam nadziejkę ze zasnę,choc ten krzyż silnie stara się moje plany zniweczyc :(
Płakac mi się chce... nie mam siły już :( Naprawdę nie mam siły :( Z jednej strony chcialabym zeby Olcia posiedziała, jeszcze przynajmniej ten tydzień, zebym juz była w 38tyg, ale z drugiej strony ja już nie mam wcale siły... ten ciągły ból mnie wykańcza jestem nieprzytomna i wiecznie obolała z nikim się nie spotykam bo już nawet nie ma siły udawac ze wszystko w porządku :( Przepraszam ze tak jęczę dziewczyny, ale ja już na serio mam kryzys ciążowy i już nie daje sobie rady z tym co się dzieje we mnie i gdyby to tak kilka dni pobolało i spoko, a tu kurcze nie wiem już drugi tydzień leci a boli coraz bardziej... Jestem już w rozsypce :( Nawet męża nie mam ochoty bałamucic, bo tylko bym siedziała i płakała nad tą bezradnością :(
Przepraszam raz jeszcze, za marudzenie, bredzenie itp ale komu jak nie wam mogę się wygadac :(

Dogguś - nie martw się bidulko, wiem że jest ciężko, mnie pobolewa tak mocno dopiero od kilku dni i już jestem tym zmęczona a co dopiero 2 tygodnie cierpieć, rozumiem że nie jest Ci łatwo ale pomyśl o Olci, Ona ma tam też niewygodnie i ciasno ale już niedługo będzie Wam obu znacznie lepiej bo będziecie razem mogły się tulić do siebie całymi dniami i nocami, już sama końcóweczka przetrzymaj choć do tego 38 tygodnia no chyba że małej będzie chciało się szybciej mamusię zobaczyć :) myślami jestem z Tobą, zatrudnij swojego do masażu plecków, mam nadzieję że już tak boleć nie będzie mocno i zaśniesz spokojnie, tulę Cię i przesyłam buziaczki :*

Witam się z rana brzuszki! Wstałam już po 5 bo Jasiulek usnął już po 17 wczoraj i nie wstał na noc. Przynajmniej miałam troszkę odpoczynku. Teraz to nawet fajnie się wstaje o 5 rano bo juz słoneczko jest. Tak na marginesie to chyba miało dziś padać a zapowiada się piękny dzień :)

Jestem ciekawa co u MISI.Czy wytrzymała tę noc?
Doggi a jak u Ciebie?
Pozdrawiam Was dziewczynki mocno!

katamisz - rownież trzymam kciukasy za wizyte :-) fajnie ci ze tak wcześnie masz...ja dopiero na 19 więc pewnie wejde przed 20 :-) no i dziś pewnie oprócz badan usg to wymaz będzie a fe !! ;-)

cinamon - a ty spac nie możesz? ;-)

ja już dziś od 5 na nogach bo wszystko dalej mnie swędzi...matko jaka to mordęga żeby nogi ogolić pod prysznicem...myślałam że zejde... od razu mi duszno i ciemno przed oczami...a na dodatek nie powinnam golić nóżek żeby nie dostać nowej alergi i podrażnienia...ale po prostu nie moge chodzić jak saskłacz :-) jeszcze się Beni zapląta przy wychodzeniu i co.. :-)

Ciekawe co u Misi :-)

No i ostatni egzamin zdałam więc mam troszke wolnego czasu...magister we wrześniu a póki co robię sobie cały tydzień laby od wszystkiego i biorę się za czytanie książek które mnie naprawde interesują :-) i za odkładanie na podyplomowe :-(

Ironia Katamisz to kciukaski za wasze wizyty!!!

Ironia to gratuluję zdanego egzaminu i życzę udanego wypoczynku z książką !!! I kto tu spać nie może co??

cinamon - bo jak pomyśle że miałabym leżeć i ciągle się hymrać i drapać to stwierdziłam że lepiej się wykąpać :-)

strasznie mnie męczy to nocne wstawanie żeby się nasmarowac pudrami na swędzenie...ponoć ma to minąć około 2 tygodnie po porodzie a męcze się z tym juz 3 tydzień ponad

Hej cinamon, ironia wpadłam się z Wami przywitać bo też już nie śpię:)
Mąż obudził mnie telefonem czy kupić świeże bułeczki.No baaa jak nie jak tak??:-)Pogoda we Wrocku zapowiada się bardzo słonecznie na dziś i oby tak było.

Ironia nic nie mów o goleniu...masakra.Ja wczoraj goliłam bikini i to dopiero był koszmar...po 20 minutach męczarni golenie nóg sobie odpuściłam już bo stwierdziłam ,że nie dam rady.Dzisiaj będe musiala nogi ogolić.:zawstydzona/y:
Gratki za zdanie egzaminu!!Pełen szacun za te zdane egzaminy w ciąży...ja to w ciąży mam mega odmóżdżenie i nic bym nie zdała...

Ciekawe co u misialiny...

czesc dziewczyny z ranca:) ja juz tez od 6 nie spie, teraz usypialam to mnie mama obudzila tel:wściekła/y: wiec wstaje cos porobie bo uaktywnil mi sie syndrom gniazdowy i wszedzie brud widze, do tego bede miala gosci w tym tyg z USA i sie strasznie denerwuje.
wczoraj z mezem wyladowalismy na pogotowiu bo bidak zjadl jablko i dosta silnej reakcji alergicznej, zaczelo go dusic i dzis bidak niemrawy ale poszedl do pracy:-(
ironia super ze egz za toba:-)
doggi juz tak niewiele zostalo, choc wiem ze ten czas ci sie dluzy strasznie to przeciez czas leci i juz niebawem wszystko co zle minie, lepetyna do gory
katamisz &&&&&&&&&&&za wizyte

reklama
hejka

ironia ja tez po prysznicu i goleniu na czuja,porażka,byleby się dostali do mnie,a a reszta mnie wali:-D
doggi narzekaj narzekaj,po to tu jesteśmy.ja np nie moge ponarzekać do D.,to wyżalę się tu...

tez jestem ciekawa co u dziewczyn...

idę małego szykowac do przedszkolaa potem za sprzątanko małe u mnie i u taty.

Do góry