reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Kati mi lekarz nie mówił czym to jest spowodowane ale powiedział "na tym etapie ciąży taka wydzielina to całkowicie naturalna rzecz i tak już po prostu jest"

dziewczyny ja miałam 4 zdrowe zęby wyrywane z zakrzywionymi korzeniami do aparatu. I dentysta troche sie przy wyrywaniu spocił, a ja nie pisnęłam nawet. Jak skończył po paru tyg. to powiedział mi ze jestem jego najbardziej wytrzymałą pacjentką ;-) :-)
A aparat ortodontyczny - ufff bolało jak cholera, nawet wam nie opisuje. 2 tyg na papkach i jogurtach - no ale cóż!!!
A miesiączki miałam tak bolesne ze mdlałam z bólu.
Więc mam nadzieje że jestem trochę zahartowana bólowo ;-)

agabre jak to niemiałas? czemu? W szpitalu jest wymagane to badanie, bo inaczej dają "zapobiegawczo" antybiotyk w kroplówce jak trafiasz do szpitala i nie masz wyniku tego badania !! Pociśnij ginka zeby zrobił, bo niepotrzebnie potem cię beda masacrawac jakimis antybiotykami, jakbys niemiała nic !!

agabre jak to niemiałas? czemu? W szpitalu jest wymagane to badanie, bo inaczej dają "zapobiegawczo" antybiotyk w kroplówce jak trafiasz do szpitala i nie masz wyniku tego badania !! Pociśnij ginka zeby zrobił, bo niepotrzebnie potem cię beda masacrawac jakimis antybiotykami, jakbys niemiała nic !!

popieram w 100%

No z tym progiem bólu to też myślę, że mam wysoki - np. sama się depiluję zwykłym depilatorem WSZĘDZIE (pipka cała, ręce, nogi, pachy), ale myślę, że ból porodowy może mnie tak czy siak zaskoczyć;)))

Doggi a ten czop to jak wypada to może być takiej konsystencji jak budyń? Bo mi nic stałego nie wypadło a leci od prawie 3 tygodni.

też o to pytałam bo mi taki glut budyniowaty własnie wyleciał i on powiedział mi tak.. "Czop to jest taka wyściółka szyjki macicy i często jest tak że odchodzi niezauważalny razem ze zwykłym śluzem ale własnie taki kolor bardziej mleczny ma" i mi odchodziło na początku takie grudki wraz ze śluzem, potem było plusk w kibelku, a potem ten śluz łososiowy i przy siusianiu troche rozmazanej krwii i on powiedział, że dalej się sączy... tak więc jak to jest naprawde z tym czopem nie mam pojecia nadal :p

No właśnie nie wiem dlaczego i nawet nie wiedziałam, że to jest potrzebne. Zapytać jutro na wizycie mogę, ale nie wiem, czy zdążę wynik odebrać, jeśli coś się zacznie nagle dziać :)

reklama
Ale zapytaj o to !! Może się ginek zaje.bał w akcji i zapomniał po prostu...

P.S. Przepraszam, ze ostatnio moje posty są przepełnione przekleństwami, ale na codzień też mięchem już rzucam bo nie chce mi sie bawic w układanie poprawnych składniowo zdań i grzecznych, mój 'pięny' obkurczony umysł mi nie pozwala na to :p

Do góry