Witam:-)
No i już nie wiem co komu miałam napisać,coś z tą koncentracja jest nie tak.
Iza mój synek jest byczek,a zostało Ci już niewiele czasu żeby córcia był byczkiem.
a wogóle tak sie wczytałam w te znaki zodiaku że zaczełam sie zastanawić spod jakiego będzeie moje dziecko .W tym celu weszłam na pierwszą lepszą strone żeby zobaczyć i doznałam szoku.

W wikipedi jest tabela która pokazała mi że nie jestem wagą tylko panną,myślałąm że jestem jakaś nienormalna całe życie w świadomości że jestem wagą ....coś nie tak.
Jednak dopiero po przeczytaniu opisu zrozumiałąm,bynajmniej częściowo,i już druga tabela była bardziej klarowna.
Zresztą same zobaczcie
Zodiak – Wikipedia, wolna encyklopedia
Doggi kobiety raczej mają wysoki próg bólu,bynajmniej tego wewnętrznego.Ale ja myśle że ból od bólu ni jak sie ma.Miałam bolące miesiaczki swojego czasu,wiecie jak to jest,ale ćmienie i tylko ćmienie zęba mnie powala na kolana.Nie jestem w stanie znieśc tego stanu,niby nie boli a jest nie do zniesienia.
Dziś święto narodowe Norwegii,moi panowie na pochodzie bo klasa Aleksandra w tym roku organizuje fest.Ja na całe szczeście wymigałam sie ciążą,a miałam być w komitecie i sprzedawać ciastka i hod dogi całe szczęście że mnie to omineło bo chociaż lubie to święto to jakoś tak nie chciało by mi sie stać i sprzedawać .
Pogoda dopisuje ,przyjdą za niedługo znajomi i będziemy grilować tak wiec życzę Wami miłego dnia.