reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Doggi - jak to? teraz mnie załamałaś ja dziś zaczęłam 35 tydzień i chwalę się wszem i wobec że zaczęłam 9 mc :-(
to wszystko zależy od kalendarza ciąży na jaki się trafi, ja chyba nie zmienię zdania jestem w 9 miesiącu i już... ;(

reklama
wg mojej książki też 36-40 to 9 miesiąc.

Anapi - ja generalnie gdyby nie ten ból i ogólne niedołęstwo (;) ) też bym mogła byc jeszcze se w ciąży, ale ta cala sytuacja jest coraz bardziej nieznośna :) Więc JA CHCE RODZIC< JA CHCE RODZIC :) :p

Anapi,Dagamit sama się uśmiałam:-D:-Daż teraz czytam i się trzęsę ze śmiechu:-D:-D:-):rofl::rofl:jak przyjedzie to zbadam te jaja,ale nie chcę zbyt szybko skurczy oxy wywołać:blink::-D
..a w ogóle skoro już zaczęłam 9m-c to chcę mi się śpiewać" Jezu jak się cieszę z tych malutkich wskrzeszeń, Jezu jak się cieszę mówię wam...." nie wiem czemu akurat to,ale właśnie taka piosenka przyszła mi do głowy:tak:;-):-):elvis:

:-) Wariatki jesteście :-D
I tym optymistycznym akcentem będę się żegnała na dziś. Idę szykowac moje roladki. Niedługo wpada moja Jolcia, a za 1,5 albo 2h będzie mężulek. Do sklikania tumoroł ;-)

reklama
Dokładnie, ale posiedziałabym tam jeszcze :-p hehe schudłam tam 3 kg :-D i od razu lepiej się czuję... Mały obraca się właśnie i mam Go obecnie w poprzek brzucha, także czuję Go od jednego do drugiego boku :-) Może nie skończy się cesarką. I najważniejsze co odkryłam, cukrzycę ciążową miałam przez Fenoterol, tak samo jak nadciśnienie. Odstawili mi go od poniedziałku i cukier książkowy, tak jak ciśnienie :-) Więc jestem ogólnie zadowolona... Tęskniłam za Wami :*

Do góry