Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kurcze co Wy z tym jedzeniem macie dzisiaj no no Asinka odpoczywaj sobie ile wlezie no a pizze to bym sobie nawet zjadła z kurczaczkiem i kukurydzą mniam
ja z doskoku bo czekam aż miska strzeli z drożdzami i będe mogła załadować rabarbar...i upiec w końcu i wpałaszować, bo w końcu te jaja dojechały;-)
buziaki dla was brzuszki i do zobaczenia później
A mojego rabarbarowego ciasta już znowu połowy nie ma
Objadłam się truskawek, ciasta, lodów z McDonalda (uwielbiam Liony!!) i teraz ledwo żyję :-)
Do jutra grubaski, ja już dziś się żegnam :-)
no ja już jestem, botwinka na chłodnik już się gotuje:-)
dagamit ja też jestem miłośniczką mcflurry z lionem i polewą toffi:-) ale ostatnio bardziej mnie kręci frappe czekoladowe z mc cafe
Wpadłam się pochwalić , że miałam dzisiaj dwa razy ból podbrzusza taki miesiączkowo-krzyżowy - już myślałam że coś się zaczyna, ale doopa blada;P
Teraz wróciliśmy z Auchan - kupiłam truskawki, na które mamy dzisiaj wszystkie fazę) Teraz mój M. zabiera się za pizzę własnej roboty! Mniam! Będzie akurat na You Can Dance
Oj Ramari, w sumie to bym chciała, ale to były tylko dwa, około dwuminutowe skurcze w ciągu całego dnia, a teraz cisza:/ no zobaczymy... w sumie nigdy nic nie wiadomo;P
silva ja miałam poprzedniej nocy przez 3h takie skurcze...i nic...dziś rano dwa...ruszyć się ruszy, ale kiedy to nie wiadomo. Ale widać, że organizm się przygotowuje:-)