Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

sie przekupki nagadac nie moga
:-)
;-)
Od tamtej pory moze dwa , trzy razy zapalilam ale stwierdzilam ze lepiej NIE ;-) Zaraz 4 lata jak nie pale
o kurna zapomnialam!!!!A kupiłyscie już jakiś prezent swoim dzieciom (tym starszym) na wyjście ze szpitala??Ja wczoraj kupiłam synkowi już prezent i schowałam w bagażniku aby nie znalazł![]()
. Błagam nie piszczie duzo bo znowu bede wieczorem nadrabiac w nieskonczonosc, zamiast z moim mezem zajac sie w koncu wybraniem jakis imion dla naszych dzieci coby ich bąkami nie nazywac do osiemnastki
Katamisz a co takiego kupiłaś? Ja właśnie zastanawiam się co byłoby odpowiednie i co ucieszyłoby mojego syna, chociaż on i tak cieszy się z siostry tak bardzo że jej narodziny będą chyba najlepszym z prezentówA że siostra moja też lada dzień urodzi to Jaś dostanie też brata
Dziś właśnie rano wyliczył mi ile to on będzie miał braci i sióstr
![]()
Ja własnie jeszcze nic nie kupiłam i najgorsze jest to ze nie mam pomysłu co kupic, ale chyba zdecyduje sie na lalke, zeby tez miala "swojego" dzidziusia i sie mogła nim opiekowac. Jakos nie mam specjalnie pomysłow na zakup, a tu jeszcze dzien dziecka i tez cos trzeba kupic

Nakładki na toaletę biorę - mam 4szt na razie, bo ja nigdzie poza domem nie umiem się załatwić!!!
Ja myślałam, że się załapię na bezpłatne bilety do teatru w ubiegły weekend, ale się nie udało :-) Może Tobie się uda :-)
Chciałabym, żeby nie paliła, chociażby dla własnego zdrowia. Często pokasłuje i obawiam się, że to jest niestety od tych śmierduchów a na gruntowny przegląd do lekarza rzecz jasna nie pójdzie :-( Ja wczoraj byłam z mamą w smyku i są tam świetne promocje do 25 maja.Kupiłam mu grę MONOPOL - JUNIOR w cenie 39 zł z 99 zł (wszędzie tyle kosztuje).On zawsze chciał tą grę więc myślę ,że bardzo się ucieszy.
aga a dla dziewczynki lala to super pomysł!!!!!!!Będzie miała swoją dzidzię...
I jaka okazja! :-) Merci!!! Setana - koniecznie bym złożyła skargę na takiego listonosza. Nie chce im się pofatygować i wejść (zazwyczaj dzwonią domofonem), tylko wrzucą od razu awizo skracając sobie pracę, a teraz Ty będziesz wystawać w kolejce na poczcie?
Moja mama jest przerażona jak jesteśmy na zakupach, że nikt nie prosi ciężarnej bez kolejki a ja np sama się nie pcham, bo wiem w jakim kraju żyjemy - abstrakcja na maxa.