Setana
Fanka BB :)
Ja właśnie też usiadłam sobie z kawusią, którą pijam od jakiegos czasu regularnie, tyle że to Jacobs Kronung bezkofeinowa
więc własciwie pijam ja dla smaku. Długo nie mogłam patrzeć na kawę ale ostatnimi czasy mi przeszło.
Za fajeczkami też mi się tęskni, bardzo chciałabym już do nich nie wracać ale boje się żem za słaba...
Izka rozumiem, że to "ciepłe słowa" od nauczycielki były przyczyną markotności Igora? Nie złość się na niego, w końcu to dziecko i czasem jak każdy coś narozrabia.
Wracając do truskawek, to jak zjem same to mam megaśną zgagę, ale jeśli dodam sobie kremówki i odpowiednią ilość cukru to jest spoko, więc sobie nie żałuję
więc własciwie pijam ja dla smaku. Długo nie mogłam patrzeć na kawę ale ostatnimi czasy mi przeszło.Za fajeczkami też mi się tęskni, bardzo chciałabym już do nich nie wracać ale boje się żem za słaba...
Izka rozumiem, że to "ciepłe słowa" od nauczycielki były przyczyną markotności Igora? Nie złość się na niego, w końcu to dziecko i czasem jak każdy coś narozrabia.
Wracając do truskawek, to jak zjem same to mam megaśną zgagę, ale jeśli dodam sobie kremówki i odpowiednią ilość cukru to jest spoko, więc sobie nie żałuję

.
. Dobrze ze znalazłas sobie zajecia, ktore oderwały cie od złych mysli, tylko spokojnie z tymi porzadkami. Ja podkladek na toalete nie spakowalam bo ich nie kupilam, musze jeszcze dokupic. Powodzenia z pakowaniem
. Kciuki oczywiscie zacisniete moooocno
Też bym się takiego zimnego napiła, szczególnie teraz, kiedy są takie upały 

Ta gorycz mnie odrzucała.Zawsze mogłam się napić jakiegoś redsa jabłkowego albo karmi no ewentualnie gdzieś w pubie jakiegoś lanego szczoszka z sokiem imbirowym