Ivona83
Fanka BB :)
Kuchnia wysprzątana, jeszcze tylko poodkurzać i biorę się za obiadek. Coś mnie dzisiaj energia rozpiera i jak sobie usiadłam teraz to dzidzia buszuje w brzuchu chyba chce dalszego kołysania :-). Jeśli chodzi o ciasta to naprawdę z Delecty lub z Gellwe niektóre wymiatają, ostatnio odkryłam czarny Las - po prostu bomba!! Sama ze zwykłego przepisu bym tego nie zrobiła a tutaj to niedośc że szybko to jeszcze pyszne:-)
Nutria - śliczności urodziłaś a jak słodziutko śpią!
Jakoś cięzko mi jest sobie wyobrazić że takie duże dzieciaczki w nas siedzą, jak one zwinięte tam muszą być :-), nie mówiąc o bliźniakach
Trasia - nio cięzko jest narazie ale niewyobrażaliśmy sobie żeby to robić po porodzie, na szczęście już bliżej końca. Jeśli chodzi o babkę cytrynową to nie próbowałam, następnym razem ją wypróbuje:-)
Ironia - Taki kolorek faktycznie może świadczyć o jakiejś infekcji, poczekaj na wymaz tam się okaże co to może być
Nutria - śliczności urodziłaś a jak słodziutko śpią!
Jakoś cięzko mi jest sobie wyobrazić że takie duże dzieciaczki w nas siedzą, jak one zwinięte tam muszą być :-), nie mówiąc o bliźniakach
Trasia - nio cięzko jest narazie ale niewyobrażaliśmy sobie żeby to robić po porodzie, na szczęście już bliżej końca. Jeśli chodzi o babkę cytrynową to nie próbowałam, następnym razem ją wypróbuje:-)
Ironia - Taki kolorek faktycznie może świadczyć o jakiejś infekcji, poczekaj na wymaz tam się okaże co to może być
Ostatnia edycja:
:-(
oni nawet nie wiedzieli kim ona dokładnie jest, dopiero jak jej mąż przyleciał to tatuśkowie się dogadali że ma iść do lakiernika po wycenę i się wtedy z nim dogadają, tak załatwili sprawę a za 3 minuty policja dzwoni do nich - ta mała dziw...nasłała policję na nas zanim jeszcze się wprowadziliśmy a mówiła że oni tu w kamienicy wszyscy jak przyjaciele żyją itd nie mogę zrozumieć po co taki numer odwalać skoro się już dogadali między sobą
sprawa skończyła się na tym że zapłaciliśmy jej 400 zł za szkodę (która nie jestem pewna czy leżała po naszej stronie) i tyle ale ona już zdążyła obrobić nam tyłek w całej kamienicy i nawet niektórzy sąsiedzi dzieńdobry nam nie chcą odpowiadać albo jeszcze lepiej patrzą jak by chcieli pozabijać, jakaś chora sytuacja...