reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

hej Mamusie :) co do cierpnięcia dłoni to najczęściej nic innego jak zespół cieśni nadgarstka ( o którym chyba już tutaj wspominałyscie)
u mnie początkowo rozpoczęło sie od drętwienia w nocy lewej dłoni, potem doszedł okropny ból w ciagu dnia, przy prawie każdym ruchu a następnie dokładnie ta sama przypadłość zaatakowała drugą rękę..
Kupiłam w sklepie ortopedycznym taki usztywniacz ale nie powiem, że to uśmierza ból w 100% :( Najgorzej w nocy, kiedy próbuję przerwócić się na drugi bok - bo nie dość, że masakrycznie boli kość łonowa, to jeszcze do tego nadgarstki... :( :wściekła/y:
Od wczoraj np mam non stop "mrówki" w lewej dłoni :] Najbardziej je czuję w opuszkach palców :) Kota nawet ciężko mi podnieść .... a gdzie maleństwo ? Mam nadzieje, ze szybciutko po porodzie, to dziadostwo mnie opusci

Ivona83
; ano prawda, z porodami w wodzie, jest tak, ze absolutnie wszystko musi iść książkowo i idealnie a tego niestety się nie przewidzi, gdybac to sobie mozna... :)

agatkaT; kciuki za wizyte !!

Madzioolka; oj zazdroszczę gazu rozweselającego
Był kiedyś reportaż w DDTVN, z dyr szpitala we Wrocławiu - bardzo spodobał mi się ten pomysł, bo na pewno troszkę wyluzuje nasze negatywne emocje, a jak wiadomo adrenalina hamuje wydzielanie oxy..
Ponoć w UK to standard... nie wiem jak u mnie w szpitalu, ale pewnie nie ma takich atrakcji - a szkoda :(

Odnośnie skurczy, to muszę się pochwalić, że w lydkach póki co nie złapał mnie jeszcze żaden... być może dzięki pożeraniu baardzo dużej ilości magnezu? (tak zalecił mi lekarz... )

reklama
ddaaiissyy ja mam tez to dretwienie ale ni eboli... a mrówki mam w lewej nodze... czasem mi np nagle puchnie i sinieje po czym po 30 sec wraca do normy... myśle ze mi mała uciska na ta lw strone gdzies i stad takie uczucie... a z dretwieniem konczyn miałam kłopoty nawet przed ciaża ale w ciazy sie nasiliło bardzo :/

Witajcie!
Dziś dzień zaczął się cudownie, dostałam zaległa kasę za projekt, który grałam kilka miesięcy temu:) Jakie to miłe! Czkema jeszcze na kilka takich niespodzianek. Pogoda cudna, ciepło ale świeżo. Przeszłabym się gdzieś na spacerek ale boję się, że znowu przesadzę z tą nogą, która dalej m nie boli. Chyba lepiej jakoś zacisnę zęby i jeszcze dziś poleżę w domku. Potem przynajmniej podczas porodu będę miała siłę chodzić:)

Poczytam co u was ale widzę, że nie macie litości... trochę mi to zajmie.

a ja wiem,czemu nas te dłonie bolą...od klikania na bb!!to jest najbardziej logiczne rozwiązanie:-)
Silva
Marta - ja ostatnio już dwa razu jak kupiłam truskawki to sama zjadłam i raz się nie przyznałam nawet, że w ogóle były u nas truskawki :)
chyba wlasnie tak zrobie,bo te truskawki tak się na mnie patrzą....ale mi głupio,bo zawsze się dzielimy przyjemnościami...;-):-)

truskawki truskawki :D Wczoraj kupilismy ze starym kozackie krajowe truskawy za 9 zl za kg !! Nosz cholera jakie boksie były.... tak słodkie ze same bez niczego wciągnęłam !! :D

Witam, witam...ale piszecie!! Nie ma szans na nadrobienie, tym bardziej, że siedzenie już bardzo nie służy mojemu kręgosłupowi!
Traschka kuruj nogę - ja wczoraj leżalam cały dzien z piętą do góry i dziś jest znacznie lepiej. Nie ma co szarżować!

Nawet wyszłam na bazarek po warzywka i owoce, no ale przede wszystkim po TRUSKAWKI! Dziewczyny, ja jestem nałogowcem! Jak nie zjem codziennie, to po prstu szaleję! Dziś kupiłam kilogram po 6zł (jeszcze wczoraj były po 9!) i nie sądzę, żeby doczekały do powrotu męża z pracy ;-)

Ja to jedząc te truskawki z rozkoszy drę się jak stare prześcieradło, alebo stare gacie !! Po prostu przeroskosz !! :D

reklama
Doggi
Ja to jedząc te truskawki z rozkoszy drę się jak stare prześcieradło, alebo stare gacie !! Po prostu przeroskosz !! :D
to tak jak ja;-) wrr....ach...mniam...ooooo...:rofl2::rofl2::-p:-p:-):-)
Dagamit po 6zł??????u nas 10zl...a jeszcze dwa dni temu po 15zł wiec liczę na spadek ceny i wzrost kg w moim brzuszku;-)

Do góry