reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Ironia nie przejmuj sie... Nerwy nic nie dadzą ! Ludzie są i byli durni... i silnie problematyczni!! Ja Cię doskonale rzoumie, bo 200 zł to niby nie jest dużo, ale cholera zawsze kaska !! Chociażby, zeby auto zalac.. miec a nie miec... a co ten kolo taki frajer jest? Jak sie już podejmuje czegos i cos zamawia czy cos (nie wiem czym sie zajmujesz) to się liczył chyba z tym ze nic za friko... więc mnie tak silnie irytuje takie zachowanie... grrrrrrr... (bosz jak ja pisze.. jak jakaś sierota, zero ładu zero skladu a i tak nie umeim napisac tak jakbym chciala napisac to co mam do kurde napisania :p)

A moje zabawy ninja z kotem... hahaha śmiech na sali... mój stary siedział i lał tylko i mówił "Mała, ty do końca normalna to nie jesteś" i b-k :p

reklama
hejka.u mnie wszystko,jeszcze nie urodziłam:-D już mieszkam z małym u taty,dom się remontuje,ale nie wiem kiedy tam wejdziemy,wszystko zależy od ekipy remontującej,ale generalnie nie jest źle.
doczytałam parę sms,widzę .że się ruszacie już;-)

jutro mam wizytę,odezwę się po niej.
piszę od koleżanki,więc nie zagłębiam się w inne wątki.przepraszam.

całuje was

A ja wczoraj ogarnęłam sobie płytkę nową... Greatest Hits.. So Far !!! twórczości P!nk !! Mega moc... nawet mój stary zachwycony jest :D Choc on tylko looptroop, damien marley itp (ja tez lubię ale pink jest super, i taka fajna dupa, która całą sobą krzyczy "wyje.bane mam !!" maj tajp :p)

hehe doggi jak czytam twoje posty to po prostu mam ochote kopiowac niektore twoje teksty i zrobic ksiażeczke z doggowymi powiedzonkami haha :) jesteś mega.. :) a moj M to sie tylko pyta co dzis Doggi fajnego powiedziała :-)
a ten kolo no rzeczywiście frajer i myślałam że jak urodzę i dojde do siebie to mu zaproponuje dalej swoją pomoc w sklepie, ale teraz to mam go za okrężnicą ghr.. niech sie wali, bo ja nie zamierzam się ciągle o swoje upominać :-/

głodna jestem jak smok...zastanawiam się czy nie pójsc spacerkiem do sklepu... chyba się wybiore a z drugiej strony tak mi dobrze w piżamce i łożeczku ;)

Hej Brzuszki :-)
Jestem już po ostatniej wizycie - wyniki ok- napiszę na odpowiednim wątku.
Dzisiaj jestem wypluta, bo jak obudziłam się po 3ej, tak zasnąć nie mogłam, później jeszcze jakiś durny sen załapałam a później już męża komóra z budzikiem dzwoniła :-/
W drodze z przychodni do auta zakupiliśmy 2 kg truskawek, więc jak któraś ma ochotę, to zapraszam :-)

Witam się z Wami :-)
Właśnie wróciłam z miasta, zjadłam śniadanko i przyszłam się w Wami przywitać.
Dzisiaj mam pracowity dzionek, bo za chwilę zabieram się za ogórki małosolne (mniam :-)), stwierdziłam,że póki mogę, to muszę zjeść, później mnie czeka małe prasowanko i dopakowanie torby szpitalnej. Także jak tylko będę mogła, to się odezwę i poczytam co u Was.

Zjadłam:) Razowe kanapeczki z masełkiem i pomidorem malinowym pysznym słodziutkim mniam!

Iza - czekamy na relację.

Polkajka - ale akcja z tą zmianą terminu...

Doggi - krejzolu!

Miłego dnia kaleki moje kochane wszytskie!

reklama
Właśnie sprawdziłam, że u Majówek, już w kwietniu było 11 dzieciaków:) U nas póki co 5! Ale spoojnie, mamy jeszcze 6 dni:D

Do góry