• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Mamusia mnie to ogólnie przeraża jesli tak moge powiedzieć...zryczałam się i zadzwoniłam do męża a on się juz przestraszył,że mi cos jest a ja mówię,ze filmik z cc ogladałam...

Wadłam tylko na moment po spacerze i okazuje się że przeczucie mnie nie myliło! Świetne wiadomości od Miśki! Matko przeżywam to strasznie, bardzo się cieszę, czy Wy też tak macie? Ta galeria z maluchami to dla mnie średni pomysł - strasznie dużo czasu mi zabiera, ilekroć wchodzę na bb to musze tam zajrzeć i pogapić się na maluchy... Same słodkości :) Zmykam teraz pozytywnie naładowana do obowiazków domowych :)

Ostatnia edycja:
dałam bo Doris poprosiła bym dała...ale same widziecie,ze ciekawosc silniejsza....myślę,że jesli czeka sie na cc jak ja to warto zobaczyc..mysle ze jak bede patrzyła po raz kolejny to juz troszke łagodniej na to zareaguje....a ja osobiscie chciałam zobaczyć jak to wszystko przebiega...a leżąc juz na sali i tak bede zakryta cala i tylko bym rozmyslala co tam sie dzieje,ze kotarką

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry