reklama

Czerwiec 2011

cinamon najgorsze ,że to nie moja wina tylko wiatr francowaty tak szarpnął mi drzwiami i walnęły w jego drzwi od kierowcy.A czy mocno?? No mam nadzieję ,że wgniecenia nie ma i sam ślad jest ale głowy sobie nie dam uciąć.No i ten ślad od mojej czerwonej farby z auta na jakieś 2 x 3 cm...:-(

trasiu trzymaj się dzielnie i jedz czosnek i jeszcze raz czosnek.Ja też teraz jem codziennie na kolację po 3-4 ząbki bo mój mężuś kicha i prycha i nie chciałabym nic złapać ale powiem ,że czosnek jest THE BEST!!Lubię jak mi dzioba wypali czasem:)
A co do Twojej mamy słów to może dzięki temu uporczywemu kaszlowi faktycznie uda się pobudzić akcję porodową!!Ile razy się słyszy ,że kobiety przez kaszel mają przedwczesne porody bo szyjka w czasie kaszlu się skraca bardzo:)

reklama
no muszę się pochwalić, że od wczoraj jestem Panią Magister (taki ze mnie magister jak z koziej dupy trąbka :-) ) no ale co tam, egzamin zdany i ten rozdział mojej edukacji mogę uznać za skończony, w sobotę planuję odświętne palenie materiałów dydaktycznych użytych do pisania tej okropnej pracy, trochę się tego nazbierało i zajmuje miejsce w szafie, a tak będzie przy tym trochę zabawy, może jakieś kiełbaski upieczemy...

P.S. czy wasze suwaczki z BB też się dziś zblokowały, mój się nie przestawić i pokazuje mi jeden dzień mniej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry