Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aż sama bym poszła na zakupy, ale nam się juz ciuszki dla małego nie mieszczą w domu ;-)kurcze jak ja zazdroszczę mojemu M. Wrócił z pracy o 16, położył się obok mnie bo próbowałam zasnąć. I ja leżałam ponad godzinę, nie mogłam zmrużyć oka pomimo ogromnego zmęczenia a on zasnął po 5 minutach i śpi do teraz. Pewnie wstanie dopiero rano. Jak on to robi, że gdziekolwiek sie położy natychmiast zasypia... Ja też tak chcę.
Ale wolę tak, jak teraz - drzemka w ciągu dnia, a w nocy 7-8h spania - nie marnuje się tyle czasu ;-)Matko ale mam tragiczne popołudnie, smutno mi tak jakoś, dzięki dziewczynki za miłe słowa, na dodatek ciągle mnie boli brzuch po prawej stronie twardy jak kamień a maluszek mało co sie rusza :--
-( zazdroszczę rozpakowanym mamusią i wiem że to niewdzięczne że wiele kobiet chce być w ciąży ale ja dziś już chcę mojego małego mam dość wymiotowania, spuchniętych nóg, zgagi, niezdarności i tej niepewności czy z małym wszystko ok przepraszam że tak narzekam ale zły dzień naprawdę zły dzięn mam
Mam dosyć tych wszystkich dolegliwości i tej niepewności o maluszka - świetnie to ujęłaś. Doskonale Cię rozumiem...
] - i co prawda nie mam zamiaru dzielić się tą wiadomością dzisiaj w szpitalu z nikim, jednak pozwala mi to inaczej patrzeć na to wszystko. Być może będę musiała jeszcze ponosić mojego smrodka pod serduchem - co prawda mam już tego dość, no ale nie przyspieszę i nie pozostaje mi nic innego, jak pogodzić się z losem, bo inaczej tylko sobie zaszkodzę, bo się będę bez sensu denerwować. No. Poza tym mam przy sobie kochanego Męża, który wspiera mnie, jak cholera i przy którym wszystko wydaje się łatwiejsze...
No i tym optymistycznym akcentem witam Was wszystkie :-)