reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Roselita smutna historia, to straszne nie wiedziec co sie dzieje z kims kogo kochamy:-(.
Anapi super ze w domku juz jestescie, a jak corcia reguje na braciszka?

Matko ale mam tragiczne popołudnie, smutno mi tak jakoś, dzięki dziewczynki za miłe słowa, na dodatek ciągle mnie boli brzuch po prawej stronie twardy jak kamień a maluszek mało co sie rusza :-:)-:)-( zazdroszczę rozpakowanym mamusią i wiem że to niewdzięczne że wiele kobiet chce być w ciąży ale ja dziś już chcę mojego małego mam dość wymiotowania, spuchniętych nóg, zgagi, niezdarności i tej niepewności czy z małym wszystko ok przepraszam że tak narzekam ale zły dzień naprawdę zły dzięn mam

Dziewczynki wpadłam tylko powiedzieć, że o 20ej nadal nie było miejsc na patologii, więc jutro o 9ej znowu dzwonię... Później 15:00 i jak o 20ej nic się nie zmieni, to w piątek do punktu na 11:00... Ciekawe co wtedy zrobią :confused:
Mrsmoon pisała, że w ostatniej dobie podobno 18 porodów było... No to teraz też niech rodzą, głównie te, które są na patologii (ależ ja interesowna jestem :-D) ;-)
Burza idzie, może trochę chłodku wpadnie. Wypiłam koktajl truskawkowy na kolację i uciekam do łóżeczka - poczytam troszkę "w oczekiwaniu na dziecko" i idę spać. Taka wypluta się dzisiaj czuję, a nogi mam jak nie swoje :-(
Dobrej i spokojnej nocki Kochane!

Anapi - super, że już w domku jesteście :-)
Ironia - Gratki!!!!!!!!!!! Cudownie, że już po wszelkich bólach i że tulisz swojego Benusia w ramionach.

Dzieki dziewczynki! Elena z jednej strony bardzo sie cieszy, ale z drugiej troche zazdrosna. No ale zobaczymy jak bedzie dalej. Sandrus jest wlasnie sie obudzil, wiec idziemy sie przebrac i do spania - pierwsza noc w domu :D. Buziaki!!

Cześć Brzuszki
Ja już po wizycie, nie mam na nic siły, jestem wykończona emocjami. Jutro mam się stawić w szpitalu o godz. 9 rano i mam być na czczo!!!! Bo może jutro zrobią cc. Chyba się trochę boję.....trzymajcie proszę kciuki za mnie!!!! Dam znać jak tylko będę mogła. No i na razie żegnam się z Wami (w komórce mam neta ale słabo się pisze i czyta na telefonie), w miarę możliwości będę zagladać.
BUZIAKI DLA WAS!!!!!!!

reklama
Anapi witamy w domku :) Fajny ten Twój synek też bym chciała aby moja córeczka taka spokojna była:)

ironia gratuluję raz jeszcze kochana.Bylas dzielna!!

iza trzymam kciuki za jutro aby udało się trafić na puste miejsce na oddziale :)

doris trzymam kciuki mocno zaciśnięte za Ciebie i Juleczkę&&&&&&&&Koniecznie daj nam znać!!Możesz do mnie śmiało eska wysłać z porodówki :*Całuję

U mnie narazie cisza...uciekam spać.Do jutra brzuszki :*Dobranoc

Do góry