reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

widzę,że wszystkie brzuszki gdzieś nawiały;-) ja też powoli się zbieram bo juz moja pora na myju sie zrobiła...a dostaje jakies skurcze-kłuc zaczal brzuszek mnie na dole...obym te 2 tyg.jeszcze ponosiła maluszka i na spokojnie pojechala na wyznaczony termin

reklama
kurcze jak ja zazdroszczę mojemu M. Wrócił z pracy o 16, położył się obok mnie bo próbowałam zasnąć. I ja leżałam ponad godzinę, nie mogłam zmrużyć oka pomimo ogromnego zmęczenia a on zasnął po 5 minutach i śpi do teraz. Pewnie wstanie dopiero rano. Jak on to robi, że gdziekolwiek sie położy natychmiast zasypia... Ja też tak chcę.

Witam sie mamuski! Juz jestesmy w domu, malutki wlasnie przebudzil sie, zjadl troszke i znowu zasypia (straszny spioch z niego). Czuje sie bardzo dobrze, tylko piersi mi rozsadza :oo:. Mam nawal mleka, a Alessandro nie da rady tyle zjesc. Jest taki malutki i spokojny, nie moge sie na niego napatrzec.
Nie mam szans nadrobic tych dni, ale widze, ze duzo dzieciaczkow przybylo.

reklama
Do góry