mysia23
mama dwójeczki
Super, ze Saffi ma już Weroniczkę przy sobie!!!
A ciekawe jak tam Madzioolka, czy już po wszystkim czy co???
No i że Antoś jest już z Agata, to znaczy, ze maja się lepiej
Agatka i Blusia trzymam kciuki by sytuacje sie wyjaśniły pozytywnie...
Silva ta kanapka szefowej jest cudowna, do tego ma tam taki bekonik który nadaje rewelacyjny smak...
cinamon dokładnie, w ogóle to w pierwszej kolejności możesz powiedzieć, ze nie zgadzasz się na poród siłami natury, bo jesteś po cesarce... i nie ma dyskusji, nie powinni nawet zaczynać wywoływać...to nowe standardy i dziwi mnie że twój lekarz tego ci nie powiedział, tak jak pisałam ja od 3 rożnych to usłyszałam i wiem, ze tak jest..inna sytuacja gdy jest się pierworódką czy też po porodzie sn...no ale w twoim wypadku wszystko jest jasne, jak u mnie....
asinka gratulacje zdanego egzaminu...super...
ironia skoro Beniu zjada tylko z jednej piersi i z drugiej już nie chce to znaczy moim zdaniem, ze jest najedzony.,..na następne karmienie podaj mu druga pierś
a ja na kolacje zjadłam zapiekankę, mezuś przywiózł i teraz pali mnie w przełyku, a raczej tak suszy...juz z litr wody wypiłam w ciągu godziny...
zmęczona jestem umyłam 4 okna dzisiaj, tak mnie natchnęło i całą górę posprzątałam, żaluzje umyłam w sypialni, zasłonki nowe pozawieszałam w sypialni i u synka...no jestem z siebie dumna....jutro chyba na dole okna przetrę, bo teraz takie mi sie brudne wydaja

dobra zmykam, chyba się położe do łózia i poczytam...
A ciekawe jak tam Madzioolka, czy już po wszystkim czy co???
No i że Antoś jest już z Agata, to znaczy, ze maja się lepiej
Agatka i Blusia trzymam kciuki by sytuacje sie wyjaśniły pozytywnie...
Silva ta kanapka szefowej jest cudowna, do tego ma tam taki bekonik który nadaje rewelacyjny smak...
cinamon dokładnie, w ogóle to w pierwszej kolejności możesz powiedzieć, ze nie zgadzasz się na poród siłami natury, bo jesteś po cesarce... i nie ma dyskusji, nie powinni nawet zaczynać wywoływać...to nowe standardy i dziwi mnie że twój lekarz tego ci nie powiedział, tak jak pisałam ja od 3 rożnych to usłyszałam i wiem, ze tak jest..inna sytuacja gdy jest się pierworódką czy też po porodzie sn...no ale w twoim wypadku wszystko jest jasne, jak u mnie....
asinka gratulacje zdanego egzaminu...super...
ironia skoro Beniu zjada tylko z jednej piersi i z drugiej już nie chce to znaczy moim zdaniem, ze jest najedzony.,..na następne karmienie podaj mu druga pierś
a ja na kolacje zjadłam zapiekankę, mezuś przywiózł i teraz pali mnie w przełyku, a raczej tak suszy...juz z litr wody wypiłam w ciągu godziny...
zmęczona jestem umyłam 4 okna dzisiaj, tak mnie natchnęło i całą górę posprzątałam, żaluzje umyłam w sypialni, zasłonki nowe pozawieszałam w sypialni i u synka...no jestem z siebie dumna....jutro chyba na dole okna przetrę, bo teraz takie mi sie brudne wydaja

dobra zmykam, chyba się położe do łózia i poczytam...
Miałam ktg (wszystko ok), jakieś skurcze się pisały, szyjka prawie zgładzona, rozwarcie 1,5 palca. Ginka powiedziała, że może ruszyć za dzień, dwa, wszystko się ładnie przygotowuje do porodu. Ale oczywiście 100 pytań, a po co, a dlaczego ginka kazała zbadać d-dimery. A czy nie wie, że to normalne, że w ciąży są podwyższone, że obrzęki i ból przy tym to ponoć też norma. Jakbym doczekała to w poniedziałek mam je powtórzyć. Zrobiła usg, pytała kto robił połówkowe (jakby to miało znaczenie). Mała wcale maleńka nie będzie, ale wagi oczywiście nie podali :/ No to chyba tyle.