Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ktorego kobieta w ciazy nie powinla pic
wiec uwazalabym z amolem w wiekszych dawkach albo na dluzsza mete uzywania ;-)
Gratulacje i spokojnych nastepnych 8miesiecy :-)
ale chcialo mi sie takiego ciasta juz od paru dni a moj A jak wcinal hehe az sie zdziwilam bo moj to nie bardzo za ciastami przepada :-)Witam wieczorkiem :-)
magda36 dzieki za rade :-) amolu w Anglii raczej nie dostane wiec odpada a ja znowu slyszalam ze amolu w ciazy nie powinlo sie uzywac tylko dlatego bo amol zawiera alkoholktorego kobieta w ciazy nie powinla pic
wiec uwazalabym z amolem w wiekszych dawkach albo na dluzsza mete uzywania ;-)
Przybywa mamusiek coraz wiecejGratulacje i spokojnych nastepnych 8miesiecy :-)
Ja dzisiaj upieklam ciasto z kremem z czekoladowymi wiorkami i bananamiale chcialo mi sie takiego ciasta juz od paru dni a moj A jak wcinal hehe az sie zdziwilam bo moj to nie bardzo za ciastami przepada :-)
A z tym testowaniem to ja już nie wiem kiedy. Boję się testować, bo jak będzie jedna kreska to nie wiem co wtedy. To już bym wolała @, żeby wiedzieć na pewno. Teraz mi się wydaje, że sobie wkręciłam tę ciążę i jakoś dobry humor mi się wyczerpał - ale może to dlatego, że padam po męczącym dniu. Nie wiem kiedy testować.
Dziewczyny... powiedzcie jak jest z waszymi piersiam???
Ja mam wrażenie że w środku się palą... i nie wiem czy to objaw fasolki czy mam jakieś zapalenie...
Owszem bolały mnie nie raz...zwłaszcza przed @ ale teraz to już przesada... nie mogę się brzuchu położyć..
z Czarkiem nic mi nie było...nawet piersi nie bolałay a to normalnie masakra jakaś..
A pomśl co to bedzie za 8 m-cyWybieram sie w weekend na zakupy po jakieś wygodne berety![]()
Powiedzcie mi dziewczyny,te ktore juz byly u lekarza,jak wyliczaja tygodnie ciazy.
od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki czy od owulacji.????
A który to dzien cyklu?I jak dlugie sa Twoje cykle?