Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny a ja z synalkiem zadzwoniliśmy do pizzeri...i zaraz nam przywiozą: zapiekankę, panio i sałatkę...eee tam...a radoche mamy taką że hoho...dobrze że mężusia nie ma, bo byłby niezadowolony że niezdrowo się odżywiam....przynajmniej będzie czym wymiotowac jakby co :-)...Dobrej Nocki!
Dziewczyny a ja z synalkiem zadzwoniliśmy do pizzeri...i zaraz nam przywiozą: zapiekankę, panio i sałatkę...eee tam...a radoche mamy taką że hoho...dobrze że mężusia nie ma, bo byłby niezadowolony że niezdrowo się odżywiam....przynajmniej będzie czym wymiotowac jakby co :-)...Dobrej Nocki!
Słuchajcie czy wam też tak strasznie dłuży się czas? Ja mam wrażenie, że zrobiłam test ciążowy co najmniej pół roku temu, a to dopiero jakieś 6,7 tygodni temu! Jak to mozliwe??? Jak tak dalej pójdzie to urodzę za 3 lataJa bym chciała żeby to wszystko poszło szybciej...
Traschka, mam dokładnie tak samo! Jakby czas stał w miejscu :/
Miewam tak, że otwieram wszystkie okna, a i tak mi duszno - nie mam pojęcia, a co chodzi. Mam tak może od tygodnia.
A co do coli - moja koleżanka miała takie wymioty w ciąży, że wylądowała w szpitalu pod kroplówkami. Ratowała się colą [w granicach rozsądku] i urodziła zdrową córeczkę. Tak więc zgadzam się z tymi z Was, które piszą o umiarze przede wszystkim, ale bez szaleństw.