Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niestety nie to juz kilka dni trwai nawet probowalam cos se wywolac ale nawet zapachy mi juz nie przeszkadzja.
Czy u was juz naprawde cos widac? Ja mam troche tluszczyku na brzuszku ale zeby cos bylo widac to nie, mieciutko :]
Smieszy mnie zaciaganie kredytu na wesele tak jak to robi obecnie moja znajoma, ktorej mottem zyciowym jest - zastaw sie a postaw sie a potem splacaj kredyt 2 lata.
Ogitu a inne objawy typu zmeczenie,balace i nabrzmiałe piersi.Ja mialam tez tak ze kilka dni bez mdlosci ale powracaly znowu,i przyznam ze mam juz dosyc.Pomysl tez ze to koncowka trzeciego miesiaca i tu wiekszosc objawow mija.
U mnie też tluszczyk,ale taki ze juz od dawna chodze w dresach i leginsach bo wszystkie inne typy spodni nie pasuja.Ja mysle ze za jakies dwa trzy tygodnie pojawi sie jakis ciazowe zaokraglenie.