reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
No wlasnie , nie chce sie martwic ale przez to nastawiam sie bardzo sceptycznie, i wcale nie czuje sie jak w ciazy.... a powinnam czuc radosc tyle ze nie chce sobie na nia pozwolic:((

Ale co tam ja tez pozadki mam na tapecie ale tempo ma zastraszajace buuuu

Ogitu, a to pierwszy dzien bez mdłości? Jeśli tak, to może rzeczywiście niepotrzebnie się martwisz... Ja miałam kilka takich dni, w których czułam się cudownie i niestety następnego dnia wszystko wróciło. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!

Niestety nie to juz kilka dni trwai nawet probowalam cos se wywolac ale nawet zapachy mi juz nie przeszkadzja.

Czy u was juz naprawde cos widac? Ja mam troche tluszczyku na brzuszku ale zeby cos bylo widac to nie, mieciutko :]

mimo że to moja pierwsza ciąża, bardzo się bałam na początku. Co chwila latałam do łazienki, żeby sprawdzić, czy ta wydzielina w majtkach, to nie krew. Martwiłam się bardzo, aż w końcu zaczęłam sobie wmawiać, że będzie dobrze, zaczęliśmy kupować ciuszki... Wiem, że jest mi łatwiej, bo nie mam tak ciężkich przeżyć, jak niektóre z Was, jednak może warto spróbować się cieszyć? Przecież nie sposób całą ciążę czekać na najgorsze...

Ogitu a inne objawy typu zmeczenie,balace i nabrzmiałe piersi.Ja mialam tez tak ze kilka dni bez mdlosci ale powracaly znowu,i przyznam ze mam juz dosyc.Pomysl tez ze to koncowka trzeciego miesiaca i tu wiekszosc objawow mija.
U mnie też tluszczyk,ale taki ze juz od dawna chodze w dresach i leginsach bo wszystkie inne typy spodni nie pasuja.Ja mysle ze za jakies dwa trzy tygodnie pojawi sie jakis ciazowe zaokraglenie.

Dzien dobry mamusie.

U mnie nic nowego czyli mdlosci, mdlosci, mdlosci. Odliczamy dni do 12 tyg kiedy to podobno sie one koncza. Dzis wchodze w 8 tydziec a wiec jeszcze tylko 4 tyd.
Co do slubow i wesel to jestem tego samego zdania, ze cala impreza jest dla gosci a para mloda musi nadrabiac mina zeby jakos na zdjeciach wyjsc. My mielismy tylko cywilny a zaproszonych gosci az 2- swiadkow. Nie mamu tu rodziny a robic przyjecie tylko dla znajomych to nie w moim stylu. Tym bardziej, ze pieniazki mozna przeznaczyc na cos rozsadniejszego. Smieszy mnie zaciaganie kredytu na wesele tak jak to robi obecnie moja znajoma, ktorej mottem zyciowym jest - zastaw sie a postaw sie a potem splacaj kredyt 2 lata.

reklama
Ogitu a inne objawy typu zmeczenie,balace i nabrzmiałe piersi.Ja mialam tez tak ze kilka dni bez mdlosci ale powracaly znowu,i przyznam ze mam juz dosyc.Pomysl tez ze to koncowka trzeciego miesiaca i tu wiekszosc objawow mija.
U mnie też tluszczyk,ale taki ze juz od dawna chodze w dresach i leginsach bo wszystkie inne typy spodni nie pasuja.Ja mysle ze za jakies dwa trzy tygodnie pojawi sie jakis ciazowe zaokraglenie.

Piersi mnie bolaly tylko troszke na poczatku teraz nic, zmeczona jeste wkolko no i mam nadzieje ze naleze do tych ktorym nawet mdlosci mijaja w 10 tyg :-)
Dziekuje wszystkim za slowa otuchy, juz konicze mouning :))

Ja tez zaczelam doceniac dresy hehehe

Do góry