reklama
Aestima
Fanka BB :)
No poszalał trochę i usnął nawet nie pamiętam o której, ale o 22 już na bank spał
Nawet nie było tak źle, tylko ja nieprzyzwyczajona do takich akcji jestem- on zawsze po kąpieli pada. kilka razy pogłaszczę po główce i śpi...
I co? Urywamy się dzisiaj z domu??
I co? Urywamy się dzisiaj z domu??
Amele zabrał dziadek bo przyjechal z Danii wiec mam jednego wreduszka mniej 
http://www.matecznik.net/?page_id=11

http://www.matecznik.net/?page_id=11
Misialina
Fanka BB :)
Witam się z rana...pogoda nas dobija...ciężko nam w takie upały...Malwinka zdecydowanie lubi chłodniejsze dni...ale nic nie poradzimy trzeba przetrwać...
jutro mamy z mężem 11 rocznicę ślubu...kurczę ale ten czas leci...napewno gdzieś wyskoczymy...Malwinkę sprzedamy babci...mleko odciągnę więc nie będzie źle.
mamusia super fotki z wesela...
Aestima szkoda że u nas nie ma takiej kawiarenki, chętnie bym wyskoczyła do takiej z Malwinką
jutro mamy z mężem 11 rocznicę ślubu...kurczę ale ten czas leci...napewno gdzieś wyskoczymy...Malwinkę sprzedamy babci...mleko odciągnę więc nie będzie źle.
mamusia super fotki z wesela...
Aestima szkoda że u nas nie ma takiej kawiarenki, chętnie bym wyskoczyła do takiej z Malwinką
justynka1
Mamusia Antoniusia
hejka
ramari gratuluję;-)
mamusia fajne fotki,ja tez bym sobie tak poszalała...
u nas ok.
ja też zostałam w sobotę ciocią przyszywaną i też się zastanawiałam co kupić,i wpadłam na karuzelkę do łóżeczka a koleżanka kupi tak jak mi taką maskotkę co gra melodyjkę jak karuzelka tylko ciszej-moja Kalina przy niej na noc usypia.
miłego dnia
ramari gratuluję;-)
mamusia fajne fotki,ja tez bym sobie tak poszalała...
u nas ok.
ja też zostałam w sobotę ciocią przyszywaną i też się zastanawiałam co kupić,i wpadłam na karuzelkę do łóżeczka a koleżanka kupi tak jak mi taką maskotkę co gra melodyjkę jak karuzelka tylko ciszej-moja Kalina przy niej na noc usypia.
miłego dnia
dzieki dziewczyny za rady
pewnie jakas zabawczke kupimy bo ciuszków nie wiem co bo nie wiadomo co sie urodzi
ja obstawiam ze dziewczynka :-)
u nas nocka super
młody spał od 21 do 9 z 15 minutowym karmieniem o 4 :-) wiec nawet wyspana jestem, chociaz przez ten upał trudno było usnać :-(
chyba śpioch i leniuch mi sie robi z synka, teraz zjedliśmy śniadanie i młody bawi się zabawkami :-)
u nas nocka super
chyba śpioch i leniuch mi sie robi z synka, teraz zjedliśmy śniadanie i młody bawi się zabawkami :-)
reklama
To Marysia to kruszynka przy waszych bąkach! Dwa tygodnie temu (równo w dwa miesiące) ważyła 5100. Trochę przybrała, będzie pewnie ok 5500. ALe ona ma inną budowę niż większość niemowlaków, które widzę. Jest dość szczupła i bardzo długa. Nie chodzi o wzrost ale o proporcje nóżek i rączek do reszty. Już w szpitalu pielęgniarki wróżyły jej karierę siatkarki heheA u nas w Bielsku świetny klub siatkarek
A ja dziś zaczynam po południu pierwszą lekcję z dzieciakami. Niby to tylko godzinka ale to takie symboliczne, że oto nadchodzi PRACA((
andrewa ja imo wszystko nie rozumiem glukozy w wodzie i nie zrozumiem. A wiele osób już mnie próbowało przekonać, po prostu jestem niereformowalna w tej kwestii. To tak jakbym dawała dziecku mleko z cukrem bo smaczniejsze:/
Foti w ZOO super! My też wybieramy się do ZOO w przyszłym tygodniu. Od razu do Ikei w Katowicach podskoczymy
Silva witaj znówI wpadaj do nas częściej!
Anapi ja cię podziwiam, że tak wstajesz każdej nocy tyle razy do Alessandra... musisz być naprawdę wymęczona. ALe dzielna mama jesteś, nic nie narzekasz
Dubeltówka ja też gnam was do lekarza! Biedna EmilkaNie musi być w tym żadnej twojej winy. Wystarczy, że spuściłaś ją na chwilę z oka a ona np usiadła na kamieniu. Nie da się upilnować dziecka 24h. Antybiotyk jej pomoże
Aestima Marysia też miała dziś pobudkę o 2 ale to było do przewidzenia, bo mało zjadła wieczorem. Dużo wyssała w przedostatnim karmieniu z obu cyców i już wiele mleka wieczorem nie miałam...
Trasia moja Madzia też zalicza się raczej do tych drobniejszych i 2 tygodnie temu ważyła 5100. Ale ładnie je cyca i wydaje mi się że się najada.
A mi od podciągania mleka laktatorem (zbieram mleko na wesele) rozkręciła się laktacja. Cycki mi pękają!