Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

To Marysia to kruszynka przy waszych bąkach! Dwa tygodnie temu (równo w dwa miesiące) ważyła 5100. Trochę przybrała, będzie pewnie ok 5500. ALe ona ma inną budowę niż większość niemowlaków, które widzę. Jest dość szczupła i bardzo długa. Nie chodzi o wzrost ale o proporcje nóżek i rączek do reszty. Już w szpitalu pielęgniarki wróżyły jej karierę siatkarki heheA u nas w Bielsku świetny klub siatkarek
A ja dziś zaczynam po południu pierwszą lekcję z dzieciakami. Niby to tylko godzinka ale to takie symboliczne, że oto nadchodzi PRACA((
andrewa ja imo wszystko nie rozumiem glukozy w wodzie i nie zrozumiem. A wiele osób już mnie próbowało przekonać, po prostu jestem niereformowalna w tej kwestii. To tak jakbym dawała dziecku mleko z cukrem bo smaczniejsze:/
Foti w ZOO super! My też wybieramy się do ZOO w przyszłym tygodniu. Od razu do Ikei w Katowicach podskoczymy
Silva witaj znówI wpadaj do nas częściej!
Anapi ja cię podziwiam, że tak wstajesz każdej nocy tyle razy do Alessandra... musisz być naprawdę wymęczona. ALe dzielna mama jesteś, nic nie narzekasz
Dubeltówka ja też gnam was do lekarza! Biedna EmilkaNie musi być w tym żadnej twojej winy. Wystarczy, że spuściłaś ją na chwilę z oka a ona np usiadła na kamieniu. Nie da się upilnować dziecka 24h. Antybiotyk jej pomoże
Aestima Marysia też miała dziś pobudkę o 2 ale to było do przewidzenia, bo mało zjadła wieczorem. Dużo wyssała w przedostatnim karmieniu z obu cyców i już wiele mleka wieczorem nie miałam...