reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

mamusia
a ty spac nie mozesz, ze o tak wczesnej godzinie juz w necie? :-)

Oli znowu miał genialna nocke-zasnol po 19 obudzil sie ok.3.30 i potem o ok.7.40

Aestima
I jak Miesio wkoncu usnoł wczoraj?

reklama
No poszalał trochę i usnął nawet nie pamiętam o której, ale o 22 już na bank spał:) Nawet nie było tak źle, tylko ja nieprzyzwyczajona do takich akcji jestem- on zawsze po kąpieli pada. kilka razy pogłaszczę po główce i śpi...
I co? Urywamy się dzisiaj z domu??

Witam się z rana...pogoda nas dobija...ciężko nam w takie upały...Malwinka zdecydowanie lubi chłodniejsze dni...ale nic nie poradzimy trzeba przetrwać...
jutro mamy z mężem 11 rocznicę ślubu...kurczę ale ten czas leci...napewno gdzieś wyskoczymy...Malwinkę sprzedamy babci...mleko odciągnę więc nie będzie źle.

mamusia super fotki z wesela... :)

Aestima szkoda że u nas nie ma takiej kawiarenki, chętnie bym wyskoczyła do takiej z Malwinką

hejka

ramari gratuluję;-)

mamusia fajne fotki,ja tez bym sobie tak poszalała...

u nas ok.
ja też zostałam w sobotę ciocią przyszywaną i też się zastanawiałam co kupić,i wpadłam na karuzelkę do łóżeczka a koleżanka kupi tak jak mi taką maskotkę co gra melodyjkę jak karuzelka tylko ciszej-moja Kalina przy niej na noc usypia.

miłego dnia

dzieki dziewczyny za rady :) pewnie jakas zabawczke kupimy bo ciuszków nie wiem co bo nie wiadomo co sie urodzi ;) ja obstawiam ze dziewczynka :-)

u nas nocka super :) młody spał od 21 do 9 z 15 minutowym karmieniem o 4 :-) wiec nawet wyspana jestem, chociaz przez ten upał trudno było usnać :-(

chyba śpioch i leniuch mi sie robi z synka, teraz zjedliśmy śniadanie i młody bawi się zabawkami :-)

reklama
To Marysia to kruszynka przy waszych bąkach! Dwa tygodnie temu (równo w dwa miesiące) ważyła 5100. Trochę przybrała, będzie pewnie ok 5500. ALe ona ma inną budowę niż większość niemowlaków, które widzę. Jest dość szczupła i bardzo długa. Nie chodzi o wzrost ale o proporcje nóżek i rączek do reszty. Już w szpitalu pielęgniarki wróżyły jej karierę siatkarki hehe:) A u nas w Bielsku świetny klub siatkarek:)
A ja dziś zaczynam po południu pierwszą lekcję z dzieciakami. Niby to tylko godzinka ale to takie symboliczne, że oto nadchodzi PRACA:(((

andrewa ja imo wszystko nie rozumiem glukozy w wodzie i nie zrozumiem. A wiele osób już mnie próbowało przekonać, po prostu jestem niereformowalna w tej kwestii. To tak jakbym dawała dziecku mleko z cukrem bo smaczniejsze:/
Foti w ZOO super! My też wybieramy się do ZOO w przyszłym tygodniu. Od razu do Ikei w Katowicach podskoczymy:)

Silva witaj znów:) I wpadaj do nas częściej!

Anapi ja cię podziwiam, że tak wstajesz każdej nocy tyle razy do Alessandra... musisz być naprawdę wymęczona. ALe dzielna mama jesteś, nic nie narzekasz:)

Dubeltówka ja też gnam was do lekarza! Biedna Emilka:( Nie musi być w tym żadnej twojej winy. Wystarczy, że spuściłaś ją na chwilę z oka a ona np usiadła na kamieniu. Nie da się upilnować dziecka 24h. Antybiotyk jej pomoże:)

Aestima Marysia też miała dziś pobudkę o 2 ale to było do przewidzenia, bo mało zjadła wieczorem. Dużo wyssała w przedostatnim karmieniu z obu cyców i już wiele mleka wieczorem nie miałam...

Trasia moja Madzia też zalicza się raczej do tych drobniejszych i 2 tygodnie temu ważyła 5100. Ale ładnie je cyca i wydaje mi się że się najada.
A mi od podciągania mleka laktatorem (zbieram mleko na wesele) rozkręciła się laktacja. Cycki mi pękają!

Do góry