reklama

Czerwiec 2011

reklama
Mamusia czerwcowa fotki super J a 200 zł na prezent to przecież dużo J nie przejmuj się,pamiętaj, że liczy się gest :P

u nas sama nocka nie najgorsza za to za chinu ludowe nie może się przywyczaić że po karmieniu (drugim) koło 5 idziemy dalej spać..codziennie od 5 histeryzuje a my już nawet nie wstajemy bo jesteśmy wykończeni i jedynie co 10 min na przemian z mężem wkładamy mu smoczka...

dziewczyny dzisiaj muszę zawieść zdjęcie na tort na chrziny..doradźcie mi które najlepsze...
DSC04761 - Kopia.jpgDSC04390.jpgDSC04780 - Kopia.jpgIMAG0745.jpg

to drugie zdjęcie jak był młodszy

Witam :))
U nas wczoraj dzień wariata z Matim :szok: jak zjadł o 7:00 tak do 20:00 nie spał, miał tylko ze 2 drzemki po 15-31 min. Zwykle na spacerze przesypia po 2 godziny więc wzięłam go 2 razy wczoraj, ale nie spał, ale też nie płakał. Ale od 18-20 było darcie :szok: Ta pogoda go dobiła wczoraj i chyba był tak zmęczony, że nie mógł zasnąć. Nic nie pomagało, na rękach był najspokojniejszy ale tylko do momentu kiedy sobie przypomniał, że jest na maksa wkurzony :baffled: O 20 włączyłam bajki na kablówce, były tak kolorowe, że młody się zapatrzył i zasną ale o 21:30 ledwo go dobudziliśmy do kąpieli (czasem nie mogę go oderwać od gapienie się w telewizor, zwłaszcza jak leci coś w wyraźnych, jaskrawych kolorach). Potem dostał butlę i myślałam, że to będzie nawet niezła nocka...a tu pobudka o 2 potem o 5 i teraz o 9. Ale zjadł o 10 i teraz kima. Zobaczymy co dziś dzień przyniesie.

O 15 idziemy na kontrolę do pediatry, ciekawe ile waży mój misiek?? Tydzień temu 4620g. Wczoraj skończył 7 tygodni i mam nadzieję, że nie przekroczył 5 kg bo ma coraz większy apetyt:tak: Zwykle jadał 120ml, a teraz w ciąga 150ml...apetyt ma po tatusiu i oby trawienie też miał po nim:tak:

Andrewa no nr 3 wygrywa jak dla mnie. Przecudnie wygląda Franuś. Oczka, usteczka i ta fryzurka po prostu cudo :tak:

Witamy się;-)
Andrewa
NR 3 to mój faworyt:-)
My wróciliśmy z Emilką od lekarza i bez antybiotyków się nie obyło:wściekła/y:
Przy okazji zrobiliśmy bilans dla Asi i przytyła już 1,5 kg i urosła 9cm, cały czas trzyma główkę na lewej stronie i mamy skierowanie na fizjoterapię:wściekła/y: cholera........

Ironia ja nie wiem jakbym młodego ułożyła do jedzenia to on nawet głowę do tyłu odegnie byle by patrzeć w ten telewizor. Ale pół biedy, że on je z butelki więc jakoś idzie to karmienie bo z cycka to było nie poszło tak gładko :)

reklama
Dziewczyny pomóżcie ....dałam Malwince czopek Viburcol...po 10 min zrobiła mi kupkę.,..nie wiem czy podać jej drugi czopek czy ten zdążył zadziałać...nie ma zielonego pojęcia co zrobić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry