reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

mrsmoon jakbym czytała o moim Matim. Zachowuje się od wczoraj dokładnie tak samo. I w tych samych pozycjach się uspakaja. Oby to tylko przez to gorąco bo martwię się czy coś go nie boli. Kolki raczej nie miał i gorączki też, a od wczoraj takie upały, że mu się nie dziwię, że tak reaguje.

ironia mój raz jak chwycił za ptaszka to się przeraziłam bo tak go miętolił. A jak opowiedziałam mężowi to na samą myśl to jego "tam" zabolało :-D

No i byliśmy dziś na ważeniu...4900g. W ciągu tygodnia 280g na mleku proszkowym więc nie ma tragedii. Oby tak dalej :tak: Chociaż od paru dni wciąga już lekką ręką 150ml (a do niedawna max 120ml) na raz i tak 7 posiłków na dobę i daję też coś do picia bo w takie upały to by mi uschną na wiór. Na wszelki wypadek pytałam położną i pediatrę czy dla niego to nie za dużo ale powiedzieli, że może tyle zjeść, bo przybiera tyle co powienien i wagę ma odpowiednią.

reklama
a jeśli poruszamy temat ptaszków to mój Tymcio ostatnio w kąpieli tak go chwycił i odrzucił rączką to myślałam że go sobie wyrwie :szok: nawet nie zdążyłam zareagować to byly normalnie 3 sekundy

Hehe, tak czytam i sie smieje, moj nie wie nawet jeszcze ze ptaszka ma. Jak narazie wlosy czasem sobie ciagnie. Raczkami sie bawi, macha paluszkami przed oczami i bardzo go to interesuje, albo zakrywa sobie oczy jak swiatlo lub slonce mu swieci.
Dzisiaj bylam u dentysty :dry: Zrobil mi podstawe do korony - 140€, a sama korona ma kosztowac ok 550€ :szok::wściekła/y: Nie stac mnie teraz, musze sie dowiedziec ile w Polsce sobie licza.
Wczoraj bylismy na jezynach (slubny i Elena zbierali, a my z Alesandrusiem spacerowalismy). Teraz wcinam ciacho z jezynkami, pycha.

cześć Dziewczyny :-)
Wpadam tylko na chwilę i proszę o głosy na ukochanego pieska mojej córki...Kares bierze udział w konkursie fotograficznym
NGC
dziekuję!!!

Doris głos oddany:) Swoją drogą super zdjęcie!

Anapi zorientuj się jak z cenami w PL bo pamiętam, że jakiś czas temu Niemcom opłacało się przylecieć do Polski do dentysty i razem z biletem na samolot wychodziło znacznie taniej niż ta sama usługa w Niemczech. 550E, masakra:(

Dzieki Trasiu, tez tak wlasnie slyszalam, mam tylko nadzieje, ze z tym co mam teraz mozna chodzic kilka miesiecy i nic sie nie stanie.
Doris glos oddan, zdjecie super.

Już jestem z powrotem :-)
dziękuję za oddane głosy i proszę o jeszcze :-)!!!
Wróciłam dziś z dłuuugiego pobytu nad jeziorem! czas na szkołę i inne obowiązki moich starszych dzieciaków. W sobotę jeadę jeszcze na weekend do Świnoujścia i koniec laby.
Mam masę postów do nadrobienia. Starsznie się za wami stęskniłam!!!!
Jutro po zakupach biorę się za Nadrabianie postów.
Buziaki dla Wszystkich

P.S. ponownie wstawiam link ze zdjęciem naszego Karesa:
NGC

reklama
Do góry