reklama

Czerwiec 2011

Dzięki dziewczyny...
To już mój drugi kolega który zginął tak tragicznie... 3 lata temu inny spadł z rusztowania gdy pracował przy ocieplaniu bloków bo rusztowanie było niezabezpieczone, potem w tym samym sezonie jeszcze chyba dwóch robotników tak zginęło w Lublinie i była głośna kampania o bezpiecznej pracy na wysokości z hasłem "jakiś ślad zostawisz po sobie..." i do tego plakaty budowlanego kasku ochronnego i czerwona mokra plama na chodniku, dość drastyczne ale chyba inaczej się nie dało... od tamtej pory warunki takiej pracy uległy poprawie na szczęście...

reklama
Madzioolka to przykre jak się czyta o śmierci takich młodych ludzi... nam się rodzą dzieci a tam młodzi umierają :-( przygnębiające

ja w sumie zadowolona, ale z takim niedosytem... wczoraj przyszli do nas ludzie ogladac mieszkanie... i sie zdecydowali, bardzo im sie podobalo, i tak sie zastanawiam czy jak bym wystawila wyzsza cene to tez by byli chetni, wystawilam ogloszenie w niedziele o 19, o 7 rano w poniedzialek juz mialam telefon, o 18 przyszli ogladac a o 20 napisali ze sie zdecydowali - dobre, a ja myslalam ze bede miala problem ze sprzedaza, a tu tak hop siup i już

mala po lacidofilu dzis zrobila pierwsza normalnie wygladajaca kupke, a zjadla juz 6 kapsulek tego, no ciesze sie ze w koncu sa efekty

bylismy wczoraj u mojego ojca na ogrodku i pojedlismy troche kielbasek grillowanych, dostalam tez jablka, bede robic malej przeciery, tylko jeszcze ten przepis, szukalam ale chyba za krotko, bo nic mi nie odpowiada, nawet jeden przepis z cukrem znalazlam, a przeciez po co maluszkowi dodatkowy cukier

dubeltowka tak mi szkoda tyle plonow stracilas, a mogloby byc tyle pysznosci z tego

dzieńdoberek
u nas pięknie nocka minela z reszta jak zawsze ostatnio, Tymuś wyregulował sobie stałe godz spania w nocy, kąpiemy go o 20 a o 21 już śpi a budzi dopiero okolo 7 wiec jestem przeszczęśliwa, śpi ciągiem 10h - 9h normalnie jak dorosły szok :szok: a ma dopiero 2 i pol miesiąca :-) z tego co czytałam u Was to jak na takie małe dziecko śmiało mogę się cieszyć, no który maluszek przebije Tymka w nocnym spaniu, hmm??????? :-):-):-)

ja nie dam rady przebic, moja spi ostatnio 4 -4,5 godziny, a potem juz tylko 2-3, ale zaczynam sie przyzwyczajac i juz nawet w ciagu dnia nie jestem specjalnie zmeczona, a jeszcze dzis nie moglam zasnac przez to mieszkanie, chyba adrenalina robi swoje, jak uslyszalam ze sie zdecydowali to zamiast zasnac razem z moja corka to usiadlam razem z mezem i gadalismy jeszcze z 1,5 godziny, a kiedy on juz chrapal to ja jeszcze rozmyslalam

aneczka - fajnie że znaleźliście chętnych na mieszkanie a Ty nie gdybaj co by było gdybyście wystawili wyższą cenę bo się tego nie dowiesz a takie gdybanie Cię tylko dobije, aha no i cieszę się że lekarstwo pomogło i kupka już normalna u Agatki :)

Witajcie,

Ja dziś koszmarnie niewyspana jestem...Maja obudziła się o 6, a od 2 spała bardzo niespokojnie. Biorąc pod uwagę fakt, że położyłam się spać o północy, spałam ok. 3-4godzin pewnie...

a ja od rana siedze i pisze...maly dzis odpukac ma znacznie lepszy nastroj chyba to oczko alo mu sie we znaki :-(

rano juz jak sie wyspał to sie śmiał i bawił ładnie , teraz poszedł spać i niedugo powinnien wstać na jedzonko :)

oho właśnie coś sie przeciąga w drugim pokoju :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry