reklama

Czerwiec 2011

reklama
Hej u nasz sztormu ciąg dalszy tylko z taką różnicą, że dziś nic nie zniszczył (bo już nie miał co):-) Emilka w przedszkolu, Asiulka śpi więc ja piję kawkę i rozkoszuję się ciszą.
U nas ze spaniem jest różnie raz śpi w nocy 7 godzin bez przerwy a czasami śpi 4 budzi się, zje i spi następne 4. Ogólnie to nie mogę narzekać, wysypiam się, a jak jestem zmęczona to mężulek bierze zmianę i on wstaje;-)
Śmigam wstawić kapustę na bigos:tak:

Cześć Dziewczyny! :-)

Mój synek spał dziś 9h :-) Kochany maluszek :-D

Dawno mnie nie było, zaglądam tu teraz rzadko, ale zawsze wracam, bo fajnie z Wami ;-) Idę trochę poczytać, na ile mi mały pozwoli :-)

Mamusia moja Maja też śpi średnio 9 godzin, tylko że jak Ona zaśnie 0 2 to ja i tak kładę się po północy, inaczej nie umiem ;) ale nawet ja potem w dzień z Nią odeśpię i śpimy czasem do południa to i tak mi to nic nie daje... w ogóle to chyba muszę sobie zrobić badanie krwi bo zdaje mi się że mogę mieć anemię i stąd to wieczne zmęczenie i ospałość u mnie... w ciąży miałam niska hemoglobinę, po cc to już całkiem poleciała a żelazo brałam przez miesiąc po porodzie, ja jestem beznadziejna jeśli chodzi o branie tabletek, w ogóle o tym nie pamiętam... wstyd się przyznać ale Majce też czasem zapominam podać d3...

tez sie przyznam ze czasami zapominam o tabletce dla malego, przypomnienie to dobry pomysl.
Dopiero poludnie, a ja juz sie zdazylam zmeczyc, wstalam 6.30 - nakarmilam i przewinelam malego, dla mlodej kakao dla siebie kawka i do pracy. To tylko 2,5 godziny ale trzeba sie nalatac. W domu znowu karmienie i przewijanie glodomorka, ledwo co skonczylam to przyszedl elektryk sprawdzic termostat (trzeba kupic nowy - kolejny spory wydatek). Teraz dopiero udalo mi sie usiasc i zjesc kanapke - maly zasnal, starszy z mloda pojechali do banku, nawet kot zasnal :-), ufff jak dobrze.
Wasze maluchy super spia w nocy, mojego kapie ok 21, je i zasypia ok 21.30, pozniej budzi sie o 1.00 - 2.00 na jedzenie i zaraz zasypia, pozniej zwykle 5-6.00 godzina tez je, przebieram go i czesto jeszcze pospi z godzinke.

reklama
No To Oli dzisiaj rekordowo przespał 13 h !!!!! :szok: Zasnął o 19 a otworzyl oczy o 8. normalnie szok pewnie tylko raz mu sie tak udało, wstawałam sprawdzac czy nic mu nie jest - taki głupi nawyk. Chociaz Amela teraz spi ok 12 godzin w nocy ale jak byla mniejsza to potrafiła od 19 do 10 spac bez pobudki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry