reklama

Czerwiec 2011

reklama
widze temat zębowy na tapecie - informuje, ze wydziera mi sie od wczoraj 8-ka i boooli, ale nie nardziej jak aparat i wszystkie zęby na raz ałłłła.
Ale poród bardziej bolał...

doczytałam wreszcie tematy inne i postaram sie być znów aktywna :-)

No To Oli dzisiaj rekordowo przespał 13 h !!!!! :szok: Zasnął o 19 a otworzyl oczy o 8. normalnie szok pewnie tylko raz mu sie tak udało, wstawałam sprawdzac czy nic mu nie jest - taki głupi nawyk. Chociaz Amela teraz spi ok 12 godzin w nocy ale jak byla mniejsza to potrafiła od 19 do 10 spac bez pobudki.

JAK WY TO ROBICIE??????????
Madzia najdłużej w nocy przesypia 3,5godz, potem 2godz, a potem już co godzinę muszę karmić (cycem). Chodzę jak zoombie..... Może dawać na noc butlę mleka z puszki?

mój już śpi ciekawe kiedy się obudzi, ale dzis pod wieczór byl strasznie marudny nonstop na cycu wisiał i spal a jak chciałam go odłożyć to płakał niemiłosiernie i od razu cyca szukał, mam nadzieje ze jutro będzie lepiej

Właśnie wróciłam od zębologa i okazało się że nie mam żadnej dziury tylko wychodząca 8 powoduje stan zapalny dziąsła które promieniuje na inne zęby. Mam jakąś maść i mam smarować a w czwartek na kontrolę. Jutro jeszcze mam zrobić w razie czego prześwietlenie 8 i 7 czy czasami jakaś ropka się nie ukryła. Ale uśmiech mam dziś od ucha do ucha bo borowania nie było:-) Oby tylko ta maść pomogła. A tak swoją drogą to jeśli mnie tak bolało to aż strach pomyśleć jak musi boleć nasze maluszki jak ząbki wychodzą i to czasami kilka na raz. Auć...

reklama
ironia hahaha ;-) przynajmniej będę bardziej Mateuszkowi współczuć jak mu będą wychodzić

mamusia córeczki aktualnie też na tapecie 8-ka, w zeszłym roku przed ciążą akurat miałam na inna 8-ke antybiotyk bo ropa sie zebrała i stan zapalny i nic innego nie działało- nie ciekawie było :-(

Mati śpi, ja ide prasować jego rzeczy tylko jeszcze wam dobranoc powiem :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry