Kiedyś nie rozumiałam co to za problem, przecież krzywda się dziecku nie stanie jak zostanie kilka godzin z kimś obcym. Jednak pewne rzeczy można zrozumieć dopiero samemu je przerabiając.
to święta prawda!!!
AgatkoR dzięki za pamięć, jutro mam dzwonić do szpitala do Dziekanowa. Czekamy ponad miesiąc - od 11.08. To już przesada jest...A w kwestii forum - nie powinnaś czuć się dziwnie, przecież jesteś tutaj już bardzo długo, dłużej niż ja i wiele innych dziewczyn. Może brak odzewu na Twoje posty wynika z tego, że przez wakacje mało się odzywałaś ze względu na ograniczony dostęp do internetu a pojawiły się nowe dziewczyny, które może nie do końca kojarzą wszystkich? Z kolei część tych wcześniej aktywnych "deaktywowała" się. Nie bierz tego do siebie. Wszystkie "stare" stażem forumowiczki zawsze miło Cię tu witają, wracaj na forum jak najczęściej

Zawsze pomagasz radą i dobrym słowem
dubeltówka nienawidzę horrorów!!! brrrrrrrr...
aneczka kciuki za podpisanie umowy!!!
trasia to Twoja wina z tą dyskusją o aktywności na forum, bo to Ty takie standardy długości postów wprowadziłaś;-)
Doris dobranoc!!!
Kati, trasia moja Maja ma 3-4 drzemki o długości 40min-2h, zawsze półtorej do dwóch godzin po karmieniu idzie spać
Mysia super, że u Ciebie lepiej, no i że z domku się ruszyłaś
A ja dziś po południu załatwiłam fryzjera i ubezpieczenie auta. Maja wieczorem strasznie płakała, tak żałośnie jakoś...nie szło jej w ogóle uspokoić...na szczęście w kąpieli się uspokoiła, a po kąpieli zjadła i zasnęła

Ja też idę się kąpać i lulu. Dobranoc