Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

...ale odczuwałam tu pustkę tzw ZERO DIALOGU...i wiem że pewne osoby czuły się tak samo...były ignorowane...nie chcę wymieniać tu osób które odpisują na posty tylko swoim wybranym a na inne echo...więc ja tak to widzę...powtarzam JA...pozdrawiam Was Ciotki-Klotki :* no i żeby nie było...nie wsadzam wszystkich do jednego worka!!!Misia[/B]strasznie mnie zaintrygowałaś swoją teorią na temat niepisania... może jednak się nią podzielisz?![]()
Ja też jestem ciekawa co to za teoria...nawet przez poł dnia próbowałam zgadywać myli Misialinyi jaaa sie podpisujeDD misia ...coz to za teoria spiskowa??
![]()
dubeltówka mnie też...a najlepsze jest to że wszystkie 4 moje koleżanki z pracy są w ciąży, rodzą w praktycznie jednym terminie - początek kwietnia, do tego bratowa na przełomie grudnia i stycznia ma termin...i tak patrze i zazdroszczę...normalnie brzuszka mi się chce...Ostatnio oglądałam zdjęcia i filmiki z okresu ciąży i troszkę tęsknie za brzuszkiem:-)
z winogronami? rany ironia, ale ty prędka jesteś..może ja jakaś inna jestem, ale nie odważyła bym się jeszcze małej podawac niczego...a my obydwoje po drzemcezaraz sie pobawimy przebierzemy po spaniu i zjemy mlecio i troszke pomlaskamy jabłko z winogronami
![]()
szlag bedzie padac bo szew na dupce mnie ciągniejestem istnym dupo-patą

AGATA R ja mam bardzo podobnie, czasem czuje sie tu jak intruz..wiem, ze brak czasu u każdego i trudno o wszystkich nas pamiętać, ale jakość tak czasem mam problemy z odczuciem, ze jestem potrzebna...ale przyjdzie zima i będzie nas więcej na BB, bo nie będziemy tyle na dworze..Witam wieczorową pora :-)
Musze zabrać głos w sprawie małego ruchu na forum; Moja teoria jest taka ze to przez podział na grupy; jest grupa która pisze do siebie i nie odpowiada na posty innych; ja odbieram to tak ze moje posty są nudne i dlatego nie ma na nie odzewu( poza nielicznymi, które zawsze bardzo miło mnie tutaj witaly); może jest to spowodowane zbyt duża różnica wieku, poglądami???! Nie wiem, czasem pisząc tutaj czuje się bardzo obco i dlatego bardzo mało pisze, a może jestem przewrazliwiona? To moje odczucia, nie miałam zamiaru żadnej z was urazić,; ja poprostu tak to czuje; bardzo tesknie za gwarem tu na forum, za postami w których pisalysmy od pogody poprzez przepis na zupę a konczylysmy na kłopotach z mężem, teściowa czy sąsiadka..., a może będąc w ciąży lepiej się rozumialysmy, a może to ja jestem jakaś dziwna i tylko mnie się tak wydaje.
To tyle o moich odczuciach;;-)