reklama

Czerwiec 2011

My po szczepieniu. Młody zakwiczał przy wkłuciu, a potem zasną w wózeczku. A tak strasznie się bałam, ale zaopatrzyłam się w czopki i fenistil na wypadek gorączki i obrzęku.
Przepraszam, że tak wybiórczo piszę ale coś ciężko mi się skupić i na czytaniu i pisaniu.

Zeberko kciuki będą jutro zaciśnięte :))

Dubeltówka
oj szkoda żeby Emilka miała problemy ze wzrokiem, trzeba przede wszystkim to dokładnie zbadać i w razie czego szybko zadziałać. I mam nadzieję, że to nie żadna depresja u Ciebie. Może musisz po prostu porządnie odpocząć, zrobić coś tylko dla siebie. Głowa do góry buziam :***

No i muszę kończyć, a ledwo zaczęłam :( Michał dzwonił, że właśnie wraca do domu i mam się szykować bo jedziemy do Castoramy po lampę do kuchni i przedpokoju. Młody będzie spał do 20:30 więc zostaje z dziadkami :)

reklama
Kuma dzięki :)
Dobrze, że mały tak ładnie zniósł szczepienie :)

Ja przypomniałam sobie jeszcze odnośnie fizjoterapeutki - żadnych butów, mozna papucie takie materiałowe całe lub grube skarpetki, ale nie buty...

zebra - kciuki za Bartusia... :) swoja droga po co dziecku buciki? przeciez nie biega, a dla lansu to bez sensu meczyc dziecko :D

my tez wlasnie wrocilismy ze spacerku :) puscilismy lotka razy 4 ;)

czekamy na kolacyjke, tatus bawi sie z mlodym a mama odpoczywa :)

O widzisz Zeberko a ja mam jeansowe baleriny i mini-adidaski dla Majki... no się z nimi żegnam.... teraz coś mi świta że chyba i Zawitkowski mówił że nóżki mają mieć swobodę... miłlam taki natłok informacji dot. opieki pielęgnacji i wychowania dziecka jak jeszcze byłam w ciąży a jak przyszło co do czego to niewiele z tego pamiętam...eehhh... przy drugim dziecku powinno być już łatwiej nie? :)

Tylko mnie nie zlinczujcie za te buty :) przyznaję się bez bicia że kupiłam bo tak słodko wyglądały takie maciupkie ale obiecuję z ręką na sercu że nie tkną one Majkowych stópek :)

Witam wieczorowa pora!
Dubeltowka nic sie nie martw, nawet jak Emilka bedzie potrzebowala okularow to grunt, ze wczesnie wykryli. Moja Elena nosi od 3rz i jest super, ja nose od 8rz na poczatku mialam problemy w szkole.
Zeberka &&&
Kuma dobrze, ze szczepienie tak malobolesnie przeszlo

U nas "twardych" bucikow nie bedzie na pewno poki maly nie bedzie chodzil, mam za to kilka par materialowych na jesien (a`la skarpetki) i na zime ze skorki z korzuszkiem w srodku.
Moj juz od jakiegos czasu "zegaruje", a dzisiaj doprowadzil mnie do stanu opadniecia szczeki - rano lezal na naszym lozku i rozrabial, polozylam go na brzuszku, a on uniosl dupke do gory i przczolgal sie do samego konca lozka w ciagu minuty. Patrzylismy na niego jak zaczarowani, a on po dotarciu do celu padl plasko i zasnal.

reklama
Anapi ale to musiało super wyglądać aż normalnie zazdroszczę i nie mogę się już doczekać kiedy Maja zacznie śmigać ale wtedy to już oka nie będzie można spuścić z naszych maluchów :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry