reklama

Czerwiec 2011

reklama
hej mamuśki
chciałam się tylko przywitać i powiedzieć że nie będzie mnie przez kilka dni na BB bo w tą niedzielę Tymek ma chrzciny a już dziś się rodzinka do nas zjeżdża wiec zupełnie zabraknie mi czasu, obiecuję za to że zaraz po tym wszystkim wstawię fotki i opowiem jak było, a Was poproszę o kciuki by wszystko wyszło pomyślnie, z góry dziękuję, buziaczki dla Was i Waszych pociech :*

TRASIU kwas foliowy i VAGOTHYL w aptece bez recepty a MERIDOL to możesz kupić w aptece albo w dużym sklepie na stoisku z pastami do zębów, co prawda nie w każdym sklepie można ja kupić, jest dość droga bo mala tubka kosztuje coś ok.10 zł; ale wiem ze pomaga bo dużo osób po chemioterapi cierpi na uciążliwe afty i jest to jedyna skuteczna metoda oprócz FLUKONAZOLU ale ty tego brać nie możesz, bo karmisz.

A moje drogie ja tez jestem jeszcze karmiaca piersia, pokarm wraca na swoje miejsce; od wczoraj wystarcza nam cyc ale mm jeszcze zostawie w szafce na wypadek wypadku.

No a moja zmiana z dziećmi dobiegła końca, tylko gdzie mój zmiennik???! Powinnam wyjść o 16 bo bede i tak w korku jechać a bardzo nie lubie wpadac w ostatniej chwili.

Do wieczora.

Agatka, Zebruś, mi też na basenie baaardzo zależało, ale nasz pediatra powiedział, ze dopiero wiosną , teraz łatwo o złapanie czegoś na basenie. Także wstrzymamy się niestety do wiosny.

Zebra, ja piję ten sok- myślę, ze dzieci mogą skoro matki karmiące mogą. Częto jest na niego promocja w róznych aptekach i kosztuje wtedy 9 z

Doris, dokładnie tak jak pisze Traschka, ja co prawda wypełniałam ankietę w szpitalu, ale myslę, ze jak się zarejestrujesz na stronie, to też przyslą...

Wybacz, ze dopiero teraz, ale byłam z chłopakami na usg...

W obu brzuchach tak jak powinno być, także spokojna idę robić gofry :)))

NIe przyślą!:-( Ja nie dostalam wyprawki (w szpitalu), więc napisałam do nich i zarejestrowałam się i odpisali, że nie mogą dawać próbek (?)i że ewentualnie mogę dwie próbki mleka dostać ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry