Misialina
Fanka BB :)
Hejka Kochane! U nas dalej katar...ale walczymy....swoją drogą sama się zastanawiam czy to też nie alergia jakaś...teraz gotuję obiad...mąż z Malwiną na spacerku...pogoda cudna...o 14tej idziemy na groby....tyle co u nas
Doris ja teraz podaję Malwinie kuleczki KALIUM SULFURICUM 9CH i MERCURIUS SOLUBILIS 9CH...co 3 godziny 15 min po jedzeniu lub przed rozpuszczam w 5 ml wody...tylko jeszcze napisz mi jaki katar ma Julka...konsystencja i kolor?
Zeberko jednak antybiotyk u Bartusia...u nas też był...żeby pomogło lekarstwo...a co do BLW sama chyba będę stosować...myślę że za miesiąc spokojnie będziemy zaczynać...napewno będzie to wspaniała zabawa
aestima jabłuszko możesz zetrzeć na takiej tareczce ( ja mam plastikową ale szklane też są) albo skrobać łyżeczką...w tym miesiącu dziecko już może dostać surowe jabłuszka
Doris ja teraz podaję Malwinie kuleczki KALIUM SULFURICUM 9CH i MERCURIUS SOLUBILIS 9CH...co 3 godziny 15 min po jedzeniu lub przed rozpuszczam w 5 ml wody...tylko jeszcze napisz mi jaki katar ma Julka...konsystencja i kolor?
Zeberko jednak antybiotyk u Bartusia...u nas też był...żeby pomogło lekarstwo...a co do BLW sama chyba będę stosować...myślę że za miesiąc spokojnie będziemy zaczynać...napewno będzie to wspaniała zabawa
aestima jabłuszko możesz zetrzeć na takiej tareczce ( ja mam plastikową ale szklane też są) albo skrobać łyżeczką...w tym miesiącu dziecko już może dostać surowe jabłuszka
Jak się zorientowałaś, że Benio oddychać nie może? całe szczęście, że szybko zareagowałaś...ja kiedyś tak miałam z ochraniaczem na łóżeczko...
Nie bardzo wiem co jej się stało, przecież piła herbatki i z butelką nie było najmniejszego problemu... Czasami zaczyna mnie to już przerastać.
Tak czy siak, my będziemy używać na pewno, bo nie wyobrażam sobie żeby mój mały samodzielny mężczyzna pił z butelki