Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Nie wiem kiedy ostatni raz się jej to zdarzyło, zwykle pół godziny to max
Byłam też u ortopedy - dostałam skierowanie na rehabilitację kręgosłupa, fizykoterapia, ćwiczenia i masaże. Nie wiem jak ja to załatwię, bo mam 5 tyg jeszcze tylko ubezpieczenie w enel-medzie z rehabilitacją w pakiecie. A pewnie będzie trochę z domu pracował. Logistycznie będzie ciężko:-( Po lekarzach zadzwoniłam do domu zapytać jak sobie tatuś z córką radzą, a tu słyszę ryk, A. mówi, że 15 min się darła tak, że aż się zapowietrzała. Zaczęła w trakcie jedzenia. Nie umiał w żaden sposób jej uspokoić, ani noszenie ani odkładanie, nic nie skutkowało. W końcu zasnęła...wracałam z trzęsącą się nogą na gazie, dobrze, że znów nie przydusiłam do dechy, bo policja na drugą stronę ulicy się przeniosła i pewnie tym razem by mi nie odpuścili...to tyle u nas
3 godziny!!! ale o 20 po kąpieli skończyło się jak wyżej opisałam, więc to pewnie ze zmęczenia