Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
brrr
I widzisz wszystkie dziewczyny Ci zazdroszczaMój do 12 tc mi nie pozwolił, a teraz powiedział, że jak chcę to mogę, ale po każdym basenie obowiązkowo trzeba sobie zaaplikowac lactovaginal, bo nie wiadomo, co w tej wodzie pływa. Chętnie bym poszła i pewnie pójdę, bo nie chcę się zasiedzieć w domu, ale może dopiero za tydzien, dwa, jak przestanę smarkać. No i pewnie będę się trochę bała tej wody...wiadomo, jak to jest na miejskich basenach. Wymyśliłam, że będę chodzić na przedpołudniowe godziny, jak jeszcze niewiele ludzi przede mną było...Chociaż nie wiem, jak często taką wodę się wymienia.
Paulinka oj dużo zależy od sąsiadów:) Średnia wieku w mojej kamienicy to chyba 70 albo i więcej. I niestety...to nie są miłe starsze panie:( Sąsiad pode mną pisze do nas listy ze skargą, że tupiemy w mieszkaniu po 20 chodząc po domu, albo że płatki naszych pelargonii spadają na ich balkon i muszą sprzątać. Sąsiadka 2 piętra niżej spędza życie na balkonie obserwując otoczenie i kiedy wyjechałam na dwa tygodnie zdążyła powiadomić wszystkie przyjaciółki ( w tym kiklu wspólnych znajomych niestety), że na pewno się rozwiedliśmy, bo już tu nie mieszkam:) Nade cały dzień impreza techno. Czasem też w nocy ale na szczęście rzadko... Zatem zazrdoszczę miłych sąsiadów:)
Zobacz załącznik 301352
Ja też uwielbiam Zakopane,i może dlatego wNorwegi tak mi sie podoba.Tu płaskich terenow raczej nie ma,same gory(tu gdzie mieszkam to niski gorki).
To widok z mojego okna,jest pochmurno i nieciekawe zdjecie ale nie moge znalesc tych letnich zdjec i tego widoku.Sama tez mieszkam na gorze:-):-):-)Wiec widok mam z gorki na gorke![]()

Ironia, gram dziś z kwartetem smyczkowym taki koncercik w klubie muzycznym. Dużo prostych rzeczy i 4 pory roku Vivaldiego a tam jest troche wywijania na skrzypcach. Ale damy radę![]()