reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
dobra mam fotkę, wycięłam bo w 2 rogu foty były wygłupy mojego M, oto mój sabanek przed rozpoczęciem kuracji brzuszkowej i balsamowej :-D:-D:-D
brzuchol.jpg

Ostatnia edycja:
Hejka! Ja już obejrzałam Tap Madl więc siedze i klikam co u nas...jestem sama z dzieciakami bo mąż na wyjeździe służbowym...nachajcowałam w piecu...pozamykałam na noc i rano będziemy mieć dupki ciepłe...jutro jadę na miasto muszę sobie kupić coś do ubrania bo jakoś kiepsko w szafie u mnie...kurtka przede wszystkim najważniejsza. No a nocki w sumie bez zmian...

Doris u nas podobnie...Malwina śpi z nami bo mi wygodniej...ostatnio 8 razy się budziła więc lepiej jak lezy ze mną bo odkładanie nie wchodzi w grę

Zeberko zawsze o Was myślę...podziwiam Cię że jesteś taka silna i naprawdę chylę czoła przed Tobą bo nie jeden człowiek by się załamał...kibicuję Wam i mocno 3mam kciuki...a z gotowaniem do zaszalałaś...ale ja mam podobnie :p

Aestima cieszę się że już tak nie boli

Kati jeszcze nie wszystko przesądzone...a nuż się uda

Aaga oj jak ja Cię podziwiam...że tak dajesz radę przy swoich dzieciakach :)

Larvuniu jak tam Twoje robaczki...mam nadzieje że już nie kaszlą

chciałam wam powiedzieć dobranoc Mati nie chciał zasnąć, więc cycolił ponad pół godziny zanim go ululałam i zasnął po 21.30... ja wpadłam w szał sprzątania, piore, prasuje itp.
Misialina pamiętam o was i musimy sie umówić, jutro jade do Prokopowej bo Matiemu na buźce coś wyskoczyło a potem napisze Ci sms-a kiedy moge to sie zgadamy. Napisz moze w jakich godzinach by Ci odpowiadało czy przed południowych czy popołudniowych?

Kati mi bardziej pasuje przed południem bo w domu cisza wtedy...więc czekam na smsa....moja Mysza też zasnęłą o tej porze co Mati...dobranoc:)

I reszcie też mówię DOBRANOC :)

hej:) jednak cuda czasami sie zdarzaja heheh norbert wstal dzis dwa razy na amu i spal jak zabity:szok::szok::szok::szok:
nawet smok nie byl potrzebny i teraz sie zastanawiam czy to przypadek czy moj eksperyment, wczoraj jak po poludniu wstal o 15:30 to juz go nie kladlam( zazwyczaj jescze łapal drzemke) i do tego na spanie dostal butle z kaszka sinlac....zastanawiam sie tez nad tym ze skoro tak spal spokojnie to moze nie bylo czegos co zazwyczaj jadlam w moim mleku( no bo wczoraj to tylko chrupki i rosolek, herbate i jedna kawe na wzmocnienie wypilam- zazwyczj dwie)
my sie tez wyspalismy bo oboje wymeczeni przejsciami i jelitowka poszlismy wczoraj spac po 20stej
zmykam , musze sie ogarnac i dom psprzatac bo w sobote i niedziele zalegle urodziny dominiki a ja juz kompletnie nie mam na to ochoty..........milego dnia

reklama
Witajcie,

Maja dziś w nocy ze 3 razy się budziła...Właśnie wcinam śniadanko, Maja szaleje ze stopami w leżaczku;-) A pojechał wymienić opony w moim aucie. Pogoda jak na razie do d...szaro, buro, mgliście...Muszę sobie kupić coś słodkiego;-)
Doris ja dalej nie mogę się pogodzić z tym, że Maja tak często się budzi. Do połowy września wstawała tylko raz...Ty masz ciągłość w tej kwestii
A skrzydłokwiat zabójczo trujący dla kotów i pewnie dla dzieci też...moja Mama już go wywaliła
Misialina widzę, że Malwinka dalej daje Ci popalić w nocy...ciekawe, że potrafi się tym naszym dzieciom z dnia na dzień tak poprzestawiać...Oby dni bez męża szybko zleciały - dzielna z Ciebie babka:tak:
mamusia już wczoraj pisałam, trzymam kciuki za Tymka &&&&&&&&&
marta wcale Ci się nie dziwię, że nie chce Ci się robić imprezy, jelitówka strasznie osłabia...

Do góry