reklama
traschka
Mama Marysi
uh, wróciłam do domku po makabrycznej trasie. Mgła taka, że gdyby nie pasy na srodku jezdni na pewno wylądowałabym w rowie. Widoczność na 20 m... Mąż już w Zakopanem a mi tu smutno samej, dopiero jutro do niego dajedę. Nie wiem jak przezyliśmy 5 lat moich studiów w rozłące. Widywaliśmy się tylko w weekendy i to nie wszystkie, a teraz jeden dzień i mi smutno 
Ja muzyki prawie nie słucham ostatnio, za dużo mam ja dookoła przez cały dzień w pracy. Potem marzę tylko o ciszy. Zresztą moi mali skrzypcowi wychowankowie jak na razie strasznie fałszują więc nie wiem czy fasolka jest zachwycona, hehe
Idę spać, dobranoc wszystkim!
Ja muzyki prawie nie słucham ostatnio, za dużo mam ja dookoła przez cały dzień w pracy. Potem marzę tylko o ciszy. Zresztą moi mali skrzypcowi wychowankowie jak na razie strasznie fałszują więc nie wiem czy fasolka jest zachwycona, hehe
Idę spać, dobranoc wszystkim!
zebrra
Potrójna mama :)
Dzień dobry!
Całą noc spędziłam na dworcu i jak na złość nic nie jechało do Szczecina... echh... Doris, a może tak wysłałabyś tego krokieta kurierem?
Iza współczuję! Mój nigdy tak się nie zachowuję, w ogole w ciągu naszych 13 lat razem chory było może ze 3-4 razy...
Traschka, dobrze, że bezpiecznie wróciłaś!
Całą noc spędziłam na dworcu i jak na złość nic nie jechało do Szczecina... echh... Doris, a może tak wysłałabyś tego krokieta kurierem?
Iza współczuję! Mój nigdy tak się nie zachowuję, w ogole w ciągu naszych 13 lat razem chory było może ze 3-4 razy...
Traschka, dobrze, że bezpiecznie wróciłaś!
dzień dobry dziewczynki
my już na nogach i zaraz idziemy na śniadanko
ale musze niestety jeszcze poczekać bo tyroksyne wziełam
ah coż to był za wieczór...przytulanki przytulanki i już jakoś udaje nam się zapomnieć że fasolek jest pomiędzy nami
miałyście rację w ciąży jest o wieeeeleeee lepieeej :O)
w krakowie coraz ładniejsza pogoda i słonko wyszło
ah coż to był za wieczór...przytulanki przytulanki i już jakoś udaje nam się zapomnieć że fasolek jest pomiędzy nami
w krakowie coraz ładniejsza pogoda i słonko wyszło
Misialina
Fanka BB :)
Hej Kochane! U mnie była dzisiaj ciężka noc....byłam wczoraj z koleżankami ciężarówkami na pizzy...fajnie było, oczywiście byłyśmy bardzo monotematyczne...nie zjadłam duzo bo tylko 2 kawałki pizzy + sałatka...a w domku całą noc wymiotywałam...och...a tak poza tym słoneczko wyjrzało i jakos tak weselej sie zrobiło.
reklama
Słoneczko świeciło, ale jakąś godzinkę temu.. jak wracałam ze szkoły, to nachodziły już brzydkie chmury i niestety słonko się skryło
A tak fajnie było...
Ja już dzisiaj nic nie robię. Zamierzam na obiadek z rosołku zrobić zupkę serową. Poza tym, słabo mi dzisiaj, więc chcę odpocząć. Moje dziecie przybiegło o 5ej nad ranem, bo miał zły sen. Ledwo co doszłam do jego pokoju, takie miałam samoloty.
Mąż kaszle jakby miał gruźlicę. Nie sądzę aby mu to leżenie służyło, ale twarto pilnuje łóżka :/
Ja już dzisiaj nic nie robię. Zamierzam na obiadek z rosołku zrobić zupkę serową. Poza tym, słabo mi dzisiaj, więc chcę odpocząć. Moje dziecie przybiegło o 5ej nad ranem, bo miał zły sen. Ledwo co doszłam do jego pokoju, takie miałam samoloty.
Mąż kaszle jakby miał gruźlicę. Nie sądzę aby mu to leżenie służyło, ale twarto pilnuje łóżka :/