reklama

Czerwiec 2011

Mnie moja mama zawsze ustawia do pionu jak zaczynam tak głupio myśleć:tak: Wojtek pierwszą hgb miał 9 więc tez nie lepszą ale na sczescie wyrównała się.
Aestima musisz myśleć pozytywnie, trzymam kciuki zeby wszystko wyszło po Twojej myśli &&&&&&:tak: oczywiście tej pozytywnej:tak:

reklama
Beja, mnie mąż do pionu ustawia, bo mama od kiedy urodziłam wpada w panikę jeszcze prędzej niż ja, już 3 specjalistów na wtorek mi umówiła:szok: A Małemu krew badałaby co tydzień najchętniej:-D
U nas pierwsza hemoglobina 14 a potem do 8 spadła w mgnieniu oka, Boże co my przeżyliśmy, lekarze tylko rozkładali ręce a co wynik, to gorszy... Już mieli przetaczać... Dlatego trochę wiem jak to jest mieć ciężko chore dziecko, bo 3 dni to była totalna groza a potem się wszystko tak świetnie skończyło, że aż nie mogę do dziś uwierzyć, że jest wszystko na pewno ok i ciągle szukam potwierdzenia. Nasz lekarz uważa, że panikuję na maksa i jest zawsze mocno rozbawiony moimi pytaniami;-)

Głupio napisałam, co ja tam wiem, 3 dni koszmaru a niektórzy rodzice miesiącami w szpitalu:zawstydzona/y: Podziwiam tych ludzi! Ja bym psychicznie padła.
Nie smutam już Wam, lecę się pakować, dzięki Beja:)

Powiem Ci ze jak czytałam post kiedy która z was urodziła i w którym tygodniu to byłam mocno zdziwiona ze tak wiele z was urodziło przed czasem i to czasem sporo.... Ty chyba tez ciut wcześniej więc może stąd wynikły te problemy...nie wiem tak tylko snuje domysły...

aaa mój mąż jeszcze większą sijeje panikę niż ja;-)

u nas pomidorowa i mielone i wlasnie malemu spalilam zupke chizasssssssss:angry:
ja tez msle co by bylo gdyby mnie zabraklo, wlasnie ma takie mysli odkad mam dzieci:no: ide na spacer i po dominike, potem na lekcje a tak mi sie dzis nie chce:-(

A miałam już sobie iść:-) No ale Misiak tak świetnie bawi się kluczykami z fp ( a fuj!), że nawet nie będę mu teraz przeszkadzać a na pakowanie mam już odrzut totalny.
Marta, u mnie te myśli też dokładnie od kiedy Mały się urodził...
Beja, no 37,0 t.c., tak nagle wody mi odeszły, ale na porodówce pierwszy raz już w 24 t.c byłam, więc tak czułam, że do 40 nie donoszę- skurcze mnie męczyły, ze hej... I lekarz właśnie powiedział, że to przez ten przedwczesny poród ta anemia taka silna zwłaszcza, że w ciąży też anemię miałam. A moja panika też pewnie wynika poniekąd z tego co przeżyłam od kiedy postanowiliśmy mieć dzieci - szpital= drugi dom. Jak Michał wspomina o 2 ciąży, to aż mi słabo...

Marta, też ostatnio spaliłam, w ogóle 3 garnki mam już w plecy:angry:

zaraz to ja wad w d.upe kopne dziewczyny !!! co to za smutki?!!!:angry: przypadki chodza po ludziach i jak ma sie komus cos stac to i w drewnianym domu cegła mu na łep spadnie..taka karma... :-(

ale my zyjemy i jestesmy... i musimy byc dla naszych malenstw :)

u nas zaraz wchodze napizzaportal i bede miala na obiad kurczaka z ziemniakami i surowkami...mam takiego niechcieja ze szok !

siedze przy kompie noga lulam mlodego rekami psize a przy uchu mam telefon i pracuje z klientami :sorry2::-D ah zycie życie... ;)

ale smucicie...ja wczoraj nie mogłam zasnąć jak przeczytałam o mailuj...to jest straszny dramat dla rodziny, dla dzieci szczególnie...

u mnie dziś też zupa - jarzynowa dla odmiany:tak:
byłam w rossmannie, oczywiście półki wyczyszczone, dorwałam 3 ostatnie słoiczki, akurat pani z towarem przyszła, zapytałam i znalazła mi jeszcze kilka promocyjnych, więc cel osiągnęłam i na darmo nie pojechalam, no i wodę znalazłam wreszcie:-D
a co sądzicie o słoiczkach babydream bio? wzięłam 1 na spróbowanie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry